Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DRUŠTVU PRIJATELJA

Prekinuo kampanju na 24 sata: Miroslav Škoro krstio svoje vino

Miroslav Škoro krsti svoje vino
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/17
11.11.2019.
u 14:25

U društvu predsjedničkog kandidata bili su televizijski voditelj Davor Dretar Drele i glumac Vedran Mlikota.

Miroslav Škoro iznenadio je javnost kad je objavio da se povlači iz kampanje za predsjedničke izbore na 24sata jer poštuje tradiciju da se na Martinje nitko ne bavi ozbiljnom politikom. Naime, osim što je Škoro pjevač, on je i vinogradar pa je tradicionalno na blagdan Martinja krstio vino svoje vinarije u društvu svojih mnogobrojnih prijatelja u poznatom zagrebačkom restoranu Maredo. 

U društvu predsjedničkog kandidata bili su televizijski voditelj Davor Dretar Drele i glumac Vedran Mlikota. 

– Mi smo danas odlučili da ćemo vam pokazati u dobroj hrvatskoj tradiciji kako se krsti mošt i kako on postaje vino. Ovdje je i naš vinski biškup – kazao je Miroslav Škoro na krštenju. 

Drele je glumio ulogu vinskog biskupa, a ulogu vinske kume dobila je Josipa, enologinja vinarije Škoro koja je istaknula kako je berba bila odlična i kako se nada da će vino biti odlično. 

 

– Večeras od 24 sata prekidam kampanju za izbor predsjednika Hrvatske. Kao što vam je poznato, sutra je Martinje, a ja – osim što sam pjevač zabavnih i lakih nota, ja sam i vinogradar i vinar i silno poštujem našu tradiciju. U našoj je tradiciji da se na Martinje nitko ne bavi ozbiljnom politikom. Neće me biti 24 sata i nemojte me o politici ništa pitati. Vidimo se, ako Bog da, u utorak ujutro, tko preživi – rekao je Miroslav Škoro prilikom objave prekida svoje kampanje na 24 sata. 

Dok je on krstio svoje vino, njegova politička protivnica Kolinda Grabar-Kitarović predstavljala je svoj program za drugi predsjednički mandat na Zagrebačkom velesajmu. 
 

Komentara 20

BA
barbaizamerike
15:33 11.11.2019.

Skoro se veseli I zabavlja a Milano Vic vjerovatno spava ili igra igrice

BB
Bruno_Bear1
16:37 11.11.2019.

Škoro sa ovom kampanjom sam sebi si najveći neprijatelj i zlotvor. Uzmi druga slučajnog pod ruku pa pevajte bečarac, dva za jednog pametnog

HD
HDZSDP
16:32 11.11.2019.

Bravo Škoro!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije