Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA

Prekinuo javljanje Maje Sever i izvrijeđao Vojka Obersnela

Screenshoot HRT
16.05.2021.
u 18:41

Javljanje uživo HRT-ove novinarke Maje Sever poremetio je mladić koji je uletio u kadar i izvrijeđao aktualnog gradonačelnika Rijeke, Vojka Obersnela.

Javljanje HRT-ove novinarke Maje Sever iz Rijeke naglo je prekinuo mladić koji je odlučio izvrijeđati aktualnog gradonačelnika Rijeke, Vojka Obersnela. Usporedio je gradonačelnika sa pjevačem Vojkom V te rekao kako je Vojko V bolji. 

Sever ga je zamolila da se pomakne, ali on je uzvratio molbom da želi biti ''glavni''

Iako se pokušavala izmaknuti, pratio ju je i vrijeđao gradonačelnika, naslanjajući se i gurajući je.

Javljanje uživo ubrzo je prekinuto te su se javili iz studija, objasnivši da će se vratiti kada kolegica Sever bude u ''boljoj poziciji''.

Maja Sever kasnije se ipak javila iz Rijeke. 

Ključne riječi

Komentara 3

SV
Samo Vinkulja
19:44 16.05.2021.

A šta su ta masna goveda tipa vojka, plenkija, milančeta, onog ubojice sa moralnim vertikalama čačića, pjevač sa 30 godina mlađom švalericom škoro, pršut ameba kerum, i tako dalje i tako bliže. Dok nam se rugaju u kupaćim gaćama dokk nam plenki i milanče kao 2 birtijaška alkosa komentiraju i komuniciraju u javnosti (osobe koje bi trebale biti stup društva i države) nema nama bolje. Oni narkomani sinčića i pernar se narugali, drele u saboru se osjeća kao na farmi svojih "pajceka" I mi to sve skupa plaćamo i još bi trebali jedini dan u tjednu kada je slobodan (velikoj većini nije) izdvojiti za stoku i kružiti te klanove na listićima da ruganje narodom ide dalje. Serem se na adeze, sdp, crne možemo, ne možemo, žute, zelene, kričave i ostale "domoljube" mrš

Avatar ajeto
ajeto
19:59 16.05.2021.

Bravo dečki.Istinu su zavezali ali hrabrost neće.

SU
suncesmokvemaslina
21:08 16.05.2021.

Tako je i Maja uživo navijala i vrijeđala na jednim izborima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije