Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga

Pregledane snimke požara u Notre Dameu, uočena dva problema

Notre dame
Foto: Reuters
1/6
20.04.2019.
u 14:31

Istražitelji se fokusiraju na dva uočena problema koji bi mogli biti povezani s uzrokom požara.

Francuska policija i istražitelji pokušavaju utvrditiuzrok požara koji je u ponedjeljak navečer zahvatio katedralu Notre Dame u Parizu.

Pregledom snimki sigurnosnih kamera i amaterskih snimki, istražitelji su izvijestili kako još uvijek nije poznat točan uzrok požara, no vjeruje se kako je započeo na centralnom dijelu krova, javlja CNN.

Istražitelji se fokusiraju na dva uočena problema koji bi mogli biti povezani s uzrokom požara. Riječ je o mogućem problemu sa senzorima za vatru, istaknuli su. Drugi problem odnosi se na, kako navode, dizala izrađena za radnike na skeli.. 

Vatra je, podsjetimo, uočena u 18:43 i tada je plamen već bio tri metra visok. Prvi alarm se oglasio u 18:15, no plamen nije bio uočen.

Ključne riječi

Komentara 4

VO
Volimrukomet
09:37 21.04.2019.

Crni uskrs na Sri Lanci dragi VL. Zanima me kolika će pomoć doći tamo.

WW
wwwcroxxx
19:39 20.04.2019.

Zaradite 500€ eura kod kuće. Izmislite neki članak na ćirilici ili na engleskom jeziku u kojem pljujete po Hrvatskoj, Hrvatima i kršćanima i “novinari” iz VL će to prevesti i objaviti u medijima a vi ćete biti bogato nagrađeni. Haha.. Kako je ovih dana novinarstvo u HR palo na najniže grane... haha

DH
dalibor.hren
15:27 20.04.2019.

Kriv je zvonar koji nije ugasio opušak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije