Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nervoza u prometu

Pregazio bicikliste koji su ga živcirali prosvjedom

'brzina--051206 sl1 (kazaljka brzinomjera pokazuje gotovo maksimalnu  brzinu vozila,uz tekst B.Karakasa) snimio:ivica galovic   (slav.brod)'
''
01.03.2011.
u 13:52

Bijesni biciklisti uhvatili su vozača i počeli ga udarati rukama i nogama

Prosvjedi biciklista u brazilskom Porto Alegru završili su gaženjem 40-ak biciklista na koje je nasrnuo bijesni vozač iživciran blokadom prometa, prenosi sportski.net.

Richard Neis, koji se u svom automobilu nalazio na začelju kolone, prema riječima biciklista, ljutit zbog toga što ne može proći i isprovociran dobacivanjem nekolicine prosvjednika stisnuo je gas i pregazio nekoliko desetaka sudionika biciklističkog prosvjeda.

Na sreću nitko nije smrtno stradao. Bijesni biciklisti uhvatili su vozača i počeli ga udarati rukama i nogama, a težina njegovih ozljeda nije poznata.

Vozačev odvjetnik izjavio je da se Reis nalazio u automobilu sa svojim 15-godišnjim sinom te je uplašen za njegovu sigurnost instiktivno reagirao stisnuvši papučicu gasa.

Iz policije su poručili da vozača čekaju tužba i suđenje. 

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
15:13 01.03.2011.

\"Vozačev odvjetnik izjavio je da se Reis nalazio u automobilu sa svojim 15-godišnjim sinom te je uplašen za njegovu sigurnost instiktivno reagirao stisnuvši papučicu gasa.\" eto... zato su odvjetnici svuda u svijetu na glasu kao najveća govna...

Avatar oprosnica_za_kriminalce
oprosnica_za_kriminalce
18:12 01.03.2011.

01.03.2011. u 15:13h šćtrlj je napisao/la: \"Vozačev odvjetnik izjavio je da se Reis nalazio u automobilu sa svojim 15-godišnjim sinom te je uplašen za njegovu sigurnost instiktivno reagirao stisnuvši papučicu gasa.\" eto... zato su odvjetnici svuda u svijetu na glasuu kao najveća govna... #################################################### Da mogu stisnuo bih ti 200 pluseva minimalno jer si pogodio u samu srž teme i problema.

OB
-obrisani-
19:44 01.03.2011.

Tako i treba ! Pun kufer mi je umobolnika za volanom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije