Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakvo parkiranje!

Pregazila prijateljicu, udarila dva automobila i pobjegla

parkiranje
Screenshot (YouTube)
18.09.2012.
u 09:56

Na neoznačenom parkiralištu na kojem se, čini se, svatko parkira kako želi, vozačica se nije snašla. Prijateljicu koja je izašla da joj pomogne udarila je i pobjegla

Dvije djevojke vozile su se automobilom i odlučile parkirati na neoznačenom parkiralištu. Iako je parkiralište neoznačeno, mnogi automobili proizvoljno su se parkirali na cesti pa su tako htjele i dvije prijateljice. Ipak, čini se da je neiskustvo vozačice presudilo pa je nakon poprilično neobične "nesreće" pobjegla.

Naime, vozačica jednostavno nije uspjela "pogoditi" parkirališno mjesto pa je njezina prijateljica izašla iz automobila kako bi "navigirala". Nažalost, i prijateljica je postala žrtva neiskustva vozačice koja ju je "pokupila", udarila u dva automobila i pobjegla.

Ključne riječi

Komentara 8

SE
serđo
10:10 18.09.2012.

kad smo bili u petom razredu osnovne, učili smo kako novinska vijest mora sadržavati odgovore na, čini mi se, 7 bitnih pitanja: gdje, kako, zašto, kada itd... sad pogledajte što možete saznati iz ove vijesti.

TI
tintilinic100
10:42 18.09.2012.

Nije prijateljici apsolutno ništa. Imala je sreće. Novinar neka provjeri to :)

OB
-obrisani-
10:33 18.09.2012.

A kada i gdje u Svemiru se ovo dogodilo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije