Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Predvidio je uspon Hitlera i napade 11. rujna: 'Iduće godine čeka nas treći svjetski rat'

Pozitivna strana, ako je može biti, je ta što je Nostradamus predvidio i ujedinjene vodećih političara kada je u pitanju briga o zaštiti okoliša, a znanstvenici bi trebali pronaći i lijek koji će na nam omogućiti stotinjak godina duži život.
18. prosinca 2018. u 08:27 24 komentara 5387 prikaza
Nostradamus
Foto: wikipedia
Pogledajte galeriju 1/2

Mnogi u novu godinu ulaze s nadom kako će biti bolja od prethodne, a ako je suditi po Nostradamusovim proročanstvima, taj pozitivan stav trebalo bi malo primiriti jer nas čeka strašna blijeda.

Nostradamus Slavni prorok Ovo su najveća Nostradamusova proročanstva

Točnije, 27 godina ako se  predviđanja slavnog Francuza pokažu istinitima.

Nostradamus, koji se može pohvaliti nevjerojatnim predviđanjem uspona Hitlera i terorističkih napada 11. rujna, za 2019. kaže kako će biti strašna godina za čovječanstvo, a ta blijeda potrajat će narednih 27 godina, piše Mirror.

Pula: Njemački filozof Peter Sloterdijk gostovao u HRT-ovoj emisiji "Doručak s autorom" Peter Sloterdijk Tko je Nijemac kojeg se u Hrvatskoj iščekivalo sa strahopoštovanjem

Razlog tome će, prema zapisima iz njegove knjige "Proročanstva", biti krvavi rat koji će potrajati do 2046. godine. Pozitivna strana, ako je može biti, je ta što je Nostradamus predvidio i ujedinjene vodećih političara kada je u pitanju briga o zaštiti okoliša, a znanstvenici bi trebali pronaći i lijek koji će na nam omogućiti stotinjak godina duži život.

Proročanstva je pisao u stihovima koji su bili zagonetni i dvosmisleni jer je postojala opasnost da ga proglase vješcem, a želio je i da neupućenima tajne proročanstva ostanu nepoznate.

>> Pogledajte najveća Nostradamusova proročanstva do sada koja su se obistinila


 
HGK
HGK
Do ključnih poslovnih informacija u samo par klikova mišem

A1 izdvaja za Vas

 • miyamoto:

  Pa ratovi haraju diljem svijeta odavno. Vrijeme je da prestanu. To sto se narod truje raznim shopinzima, influencerima i ostalim tricarijama, odvlaceći pozornost sa Bozjeg Svjetla sto nam se smjesi već. Zahvalimo Bogu za radost Zivota i ne velicajte razaranja, ... prikaži još! materijalno, pornografiju, hedonizam i smrt. Sretan Bozić svim ljudima

 • Avatar raco
  raco:

  opet plašite ljude?

 • AAAAAA:

  idioti!!!