Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža Tomašić

Predstavljena koalicija "Pravaški kišobran"

Ruža Tomašić (HSP) (1)
Pixsell
05.11.2011.
u 14:19

Sve stranke imaju crne fondove, optužnica protiv HDZ-a je montirana. Uz Boljkovca je, kaže Tomašić, trebalo uhititi još puno svjedoka koji znaju što se događalo.

Njima je Hrvatska u džepu, a nama u srcu. Mi smo tajfun koji nosi sve ispred sebe. Nema govora da nećemo ući u Sabor. Hrvatskoj sada više nego ikada trebaju pravaši. Nadam se da ćemo za četiri godine biti glavni u hrvatskom parlamentu. Molim se Bogu da svi pravaši sjednemo zajedno, da nakon izbora budemo jedna stranka koja će se zvati "Hrvatski pravaši", poručila je Ruža Tomašić, predsjednica HSP dr. Ante Starčević s programske konvencije HSP dr. Ante Starčević i HČSP-a koje na izbore izlaze u koaliciji pod nazivom "Pravaški kišobran".
Na konvenciji u Splitu predstavljeni su prvi na listi koalicije "Pravaški kišobran" u svih 11 izbornih jedinica te "R7" (Ružinih 7), program mjera kojim traže povjerenje birača.
Komentirajući  optužnicu protiv HDZ-a, Ruža Tomašić izjavila je kako vjeruje da je optužnica došla izvana, da je montirana.
- Svi znamo što se događa i što se radi, a najsmješnije je da se samo HDZ proziva zbog crnih fondova. Sve stranke imaju crne fondove. Kad bih rušila HDZ ili Vladu, rušila bi ih za nerad, za sve godine što su radili od Hrvatske, rekla je Tomašić.
Glede uhićenja Boljkovca kazala je kako ga je trebalo puno ranije napraviti.
-  Trebalo je uhititi ne samo Boljkovca nego puno njih. Jer imamo jako puno svjedoka koji su još živi i znaju što se događalo, smatra čelnica HSP dr. Ante Starčević.
- U Hrvatskoj imamo vlast istih, onih koji su pokrali Hrvatsku. Kad bi se zamijenili Milanović i Jadranka Kosor , ništa se ni bi dogodilo. Mladen Bajić ide u američku ambasadu pitati može li protiv nekoga pokrenuti postupak. Pravaši su budućnost, ustvrdio je Luka Podrug, politički tajnik HČSP-a.

 

 

 

 

 

Komentara 45

AR
arjavas
15:09 05.11.2011.

Bolje bi joj bilo da je ostala u Kanadi, možda baš od tamo idu optužnice protiv hdaz-a . Čudno je da bivša policajka izjavljuje da sve stranke imaju crne fondove , a to znači njena. Ruža bi trebala najprije objasnitii i rasčistiti to pitanje u svojoj stranci.

AR
arjavas
15:16 05.11.2011.

Bit će to interesantno suđenje svjedoka kad se pred sudom nađu Boljkovac i svjedoci jednako stari i senilni ko i on. Šta sve rade ljudi radi vlastite političke i osobne promocije.

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
16:26 05.11.2011.

To je to! HSP dr ANTE STARČEVIĆ i HČSP: GLAS ZA SPAS!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije