Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
APLIKACIJA
Povratak na članak

Predstavljena 3D rekonstrukcija logora Jasenovac

Projekt je nastao u okviru paneuropskog projekta Accessing Campscapes: Inclusive Strategies for Using European Conflicted Heritage te financiran sredstvima Ministarstva kulture RH i sredstvima programa Obzor2020 Europske unije za istraživanje i inovacije.

Komentari 4

MO
moškov
15:51 04.10.2019.

mitomanija u 3d formi...specijalni rat se nastavlja.....zasto se ne izvrse iskapanja i ustanovi se sto se je doista dogodilo u jasenovcu ....

VL
SJ
Samo ja
17:49 04.10.2019.

Ajde da vidimo koliko ima kostiju???? Možeš misliti

VL
BA
bakulušić
21:49 04.10.2019.

Bravo! Sad ćemo znati gdje su grobovi, gdje su kosturnice, sad ću i ja voditi svoju djecu na grob moje bake, moje sestre i moje tete koje nikada nisu bile u Jasenovcu ali su tamo ubijene. Barem tako kažu službeni izvori. Zatim ću onaj grob u selu maknuti jer, laže selo, lažu ljudi, lažu matice umrlih. Sram ih bilo!

VL
Avatar imotska115
imotska115
02:52 05.10.2019.

I ovi IT designirati mogu i riješiti sve logore svijeta. To je samo njihova eluzija jednog persona.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.