Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA NE PROPUSTITI

Predstavljen program Porcijunkulova, nastupaju Nina Badrić, Željko Bebek...

Foto: PIXSELL
1/3
22.07.2021.
u 08:11

Svim posjetiteljima koji će u Čakovec doputovati vlakom, u dane manifestacije odobrit će se popust na redovne cijene karata.

Nina Badrić, Željko Bebek, Opća opasnost i klapa Iskon nastupit će na najvećoj turističkoj manifestaciji u Međimurju, Porcijunkulovu, koja će se od 30. srpnja do 2. kolovoza održati u Čakovcu.

Gradonačelnica Ljerka Cividini rekla je da će troškovi biti upola manji od prijašnjih godina. Prema trenutnim važećim mjerama Stožera svi posjetitelji manifestacije obavezni su nositi maske. Tristotinjak izlagača tradicijskih proizvoda, od rukotvorina do slanih i slatkih delicija, predstavit će se u centru grada koji će i ove godine krasiti šareni kišobrani iznad Ulice kralja Tomislava.

U Perivoju Zrinski izlagat će međimurski vinari u u "Vino gradu", a u parku će se održavati i dječje radionice, predstave za djecu i prezentacije starih običaja. Tu će biti i pozornica za koncerte. Novost je Art street, kutak za umjetnike u Ulici Matice hrvatske. Na Franjevačkom trgu održat će se program "Slatki zalogaji dobrote", prodaja međimurske pogače u humanitarne svrhe, za Centar za odgoj i obrazovanje. Uz tradicionalnu svečanu procesiju na sam blagdan Gospe od anđela 2. kolovoza, središnje hodočasničko euharistijsko slavlje koje će predvoditi varaždinski biskup mons. Bože Radoš.

Svim posjetiteljima koji će u Čakovec doputovati vlakom, u dane manifestacije odobrit će se popust na redovne cijene karata. 

VIDEO: Ćorić o planu EK za smanjenje emisije štetnih plinova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije