Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzeli mu novac

Predstavili se kao policajci pa prevarili muškarca

policija
04.03.2016.
u 11:46

Nepoznati muškarac predstavio se kao policajac te mu rekao da su na krivotvorenoj novčanici našli njegov otisak. Upitao ga je imali li još novca radi daljnjih provjera

79-godišnjak ostao je bez novca, nakon što su ga u njegovoj kući u Letovaniću, nedaleko Siska, prevarili nepoznati muškarac i žena. 

Prvo ga je jučer (četvrtak) oko 16 sati, na telefon nazvao nepoznati muškarac i predstavio se kao policajac te mu rekao da su na krivotvorenoj novčanici, predanoj u mjesnoj trgovini, našli njegov otisak. Upitao ga je imali li još novca radi daljnjih provjera, a kada je 79-godišnjak rekao da ima, kod njega je došla nepoznata žena, koja se također predstavila kao policajka.

Ona je od njega uzela novac radi provjere te mu ga obećala vratiti za 10-ak minuta.

Kada je shvatio da je prevaren 79-godišnjak je slučaj prijavio policiji koja traga za prevarantima.

>> U sukobima s policijom uhićeno 40 prosvjednika

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije