Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA UHVATILA DVA SUMNJIVCA

Predstavili se kao policajci i kineskoj obitelji ukrali 15.000 kuna

Novac
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
22.02.2015.
u 07:00

Oštećena Kineskinja u namjere lažnih policajaca posumnjala je tek kada su oni krenuli izlaziti iz stana.

Trojica "policajaca" u civilu prekjučer između 20 i 21 sat pozvonili su na vrata stana u Ogrizovićevoj ulici na Trešnjevci u kojemu živi  tročlana kineska obitelj.

Rekli su da su došli zbog provjere, a 56-godišnja Kineskinja i njezina kćer (18) koje su se u tom trenutku zatekle u stanu, pustile su ih unutra, ne sumnjajući u njihove namjere. Kako se ubrzo ispostavilo, bila je riječ o prevarantima, a ne pravim policajcima koji su "u provjeri" sa sobom uzeli novac, nakit i mobitel vrijedne 15.000 kuna.

Oštećena Kineskinja u namjere lažnih policajaca posumnjala je tek kada su oni krenuli izlaziti iz stana. U tom trenutku počela je vikati, a poziv upomoć čuo je njezin susjed koji je odmah pozvao policiju. Zahvaljujući brzoj reakciji zagrebačke policije, koja je "pročešljala" kvart, uhićena su dvojica sumnjivaca koji se dovode u vezu s krađom. Treći je kradljivac i prevarant još uvijek u bijegu.

>> Pljačkao po Zagrebu tri godine pa ga uhitili zahvaljujući pomoći građana

>> Dubrava: Policija uhitila dvojicu provalnika pa zapucala da ostali ne pobjegnu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije