Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali modni detalji omekšali su očekivani protokolarni izgled Ive Josipovića
Povratak na članak

Predsjednikova modna slika bolja je od protokolarne

Nikad nikome na svijetu nije bilo niti je svejedno kako izgleda prva osoba države kojoj pripada, pa tako nikome u Hrvatskoj nije bilo svejedno kako izgleda obitelj trećega hrvatskog predsjednika Ive Josipovića na dan njegove predsjedničke inauguracije.

Komentari 13

DU
Deleted user
16:59 18.02.2010.

yohana...svi hrvatski gradani koji vole hrvatsku ... svi hrvatski gradani koji vole hrvatsku ocekivali su od njega danas da kaze predsjednik HRVATSKE,nije to rekao.....rekao je samo predsjednik...nije to slucajnost,to je samo prvi znak sto nam se sprema...

VL
OB
-obrisani-
18:23 18.02.2010.

sviđa mi se ova djevojčica. nadam se da nije ljudožderka. ne mogu zamisliti ni ivu kao ljudoždera. no, cvijeće raste na gnoju. dijalektički materijalizam.

VL
OB
-obrisani-
17:53 18.02.2010.

Je** ga. Kako čovjek može biti tako glup da piše ovakve pizdarije? Koma.

VL
DU
Deleted user
15:32 18.02.2010.

ja mislio inauguracija,kad ono modna revija...

VL
MI
miso
15:34 18.02.2010.

Je li svečano inaoguracijsko odijelo predsjednika koji je kasnije donio odluku o raspuštanju jednog instituta od 850 ljudi 1990 imalo kakve veze s tom odlukom to ne znam. Znam samo da smo ostali na cesti i obezglavljeni... . Odjela su u zadnjem redu važnosti. Predsjednik Josipović je govorio pametno, neka tako i radi. Usput, neka lijepo i izgleda, neće nikoga smetati.

VL
DU
Deleted user
15:38 18.02.2010.

miso...Predsjednik Josipović je govorio pametno samo je zaboravio reci republike HRVATSKE...

VL
YO
yohana
15:47 18.02.2010.

mi koji smo vani pratimo dogadjanja danas .mnogi od nas nisu glasali za josipovica.ALI sve je u najboljem redu.sve sa stilom i zaista sve pohvale.nasem novom presjedniku sve najbolje zelje.svi hrvatski gradani koji vole hrvatsku pomislit ce danas isto.oni koji jos nemogu prihvatiti to e onda neka i vec je vrijeme pocnu uciti kako se ponasaju kulturni gradani

VL
QV
quo vadis
18:18 18.02.2010.

Dakle,još jedna predstava je završena. Neki građani Republike Hrvatske su danas dobili novog predsjednika,ja nažalost nisam.Josipoviću sam dao glas,mislio sam,od loših kandidata je najmanje loš.Nisam se obazirao na to da on u stvaranju RH nije ništa pridonijeo,mislio sam,ok,čovjek poratne generacije političara,nove ideje,nije opterećen prošlošću.Nisam se obazirao na njegovu stigmu komuniste,mislio sam,manje više svi političari su to bili.To što mu je otac mlatio političke zatvorenike,mislio sam,nemora sin biti kao otac.Ali,dragi moji Hrvati,ta jedna,jedna riječ..ta riječ HRVATSKA u prisegi,tu riječ nije mogao izgovoriti…..samo jedna riječ koja nama,barem meni mnogo znači,nedostajala je. Ukratko,nadao sam se boljem,ostalo je samo ogorčenje da sam opet zayeban…

VL
AL
alapača
18:18 18.02.2010.

:D pol se može u vodu baciti! ipak, Sandra Bagarić u rasplesanom razmetljivom krznu iskače indolentnom skorojevštinom i željom da se nametne pogledima na događaju koji i službeno u prvom planu ima druge osobe. ako se zna odjevni protokol za za predsjednički par, tamno, jednostavno i elegantno, uzvanici ne smiju odskakati i bosti oči kršeći sva tri nabrojana načela odjednom.

VL
OB
-obrisani-
20:13 18.02.2010.

Pogledajte Jandrokovića na sedmoj slici.

VL
OB
-obrisani-
21:43 18.02.2010.

18.02.2010. u 18:18h quo vadis je napisao/la: ...... Neki građani Republike Hrvatske su danas dobili novog predsjednika,ja nažalost nisam.Josipoviću sam dao glas,mislio sam,od loših kandidata je najmanje loš.Nisam se obazirao na to da on u stvaranju RH nije ništa pridonijeo,mislio sam,ok,čovjek poratne generacije političara,nove ideje,nije opterećen prošlošću.Nisam se obazirao na njegovu stigmu komuniste,mislio sam,manje više svi političari su to bili.To što mu je otac mlatio političke zatvorenike,mislio sam,nemora sin biti kao otac.Ali,dragi moji Hrvati,ta jedna,jedna riječ..ta riječ HRVATSKA u prisegi,tu riječ nije mogao izgovoriti…..samo jedna riječ koja nama,barem meni mnogo znači,nedostajala je. Ukratko,nadao sam se boljem,ostalo je samo ogorčenje da sam opet zayeban… .......................................................................................... Nisi ti zajeban, zajebana nam je domovina a ti si jedan od krivaca što si opet nasjeo na komunističku propagandu. Zar se nisi naučio za deset godina od ludog neandertalca? Na žalost sad se možemo jebati idućih pet godina a greške trpiti možda 50, 100. Vjeruj mi, bolji bi nesposobni domoljub nego ovaj kome je yuga još u srcu.

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
08:21 19.02.2010.

Stvarno je Tudman bio impresivan.Mada je poceo svoj zivot u izdajnickoj komunistickoj porodici obratio se je od vraga i usao u dusu svog narada.Ovi sa slika mi izgledaju ko \"HIBRIDI\"Izmadu onih Ruski sekretara ko breznjev crljenko, andropov krizani sa obamomm i klintonom.Uh koja lakrdija?

VL
OB
-obrisani-
16:38 22.02.2010.

Pa više ti je Tuđman ličio na sekretara Brežnjeva, u onoj uniformi s načičkanim medaljama...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.