Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik zagrebačkog HDZ-a o Istanbulskoj:
Povratak na članak

"Ulica nije mjesto na kojem se bilo što rješava"

Mikulić je na novinarsko pitanje da prokomentira najave konzervativnih struja i pozive iz Crkve da se prosvjeduje ispred HDZ-a protiv Istanbulske konvencije odgovorio kako u HDZ-u imaju vrlo otvorenu i demokratsku raspravu o tom pitanju

Komentari 10

DU
Deleted user
13:31 20.03.2018.

kada su branitelji prosvjedovali protiv SDP ovog ministra branitelja onda su imali svako legitimno pravo prosvjedovati jel eto oni su stvarali državu i njima nitko nema pravo zabraniti prosvjed a sad kad se ide u prosvjed protiv HDZ onda "ulica nije mjesto na kojem se bilo što rješava". treba ovog podučiti da je mirni prosvjed legitimno pravo svakog građanina....pa prosvjedovao on protiv HDZ, SDP ili bilo čega....

VL
Avatar korona
korona
13:19 20.03.2018.

I ovaj savez titoista kao nekada u titovo vrije provodi "demokrastski centralizam".Šef partije nešto smisli to kaže njemu najbližima,iznesu "demokratski" na predsjedništvo i naravno dizanjem ruku se to šutke prihvati. E tko nije visoko digao ruku da se slaže,taj si si je iskopao politički i društveni grob.Tako se i ovaj sadašnji GAZDA partije zvane hdz ponaša.Eto takav je je bio titov demokratski centarlizam i upravlanje njihovih otaca.,Sa oca prešlo na sina.

VL
Avatar korona
korona
13:40 20.03.2018.

Ma kad ste vi osnivali hdz-e bile su vas pune ulice u svakom gradu,selu i zaseoku.Onda tako niste govorili.Pekli janjce prasce i pokojeg vola.Žderali i pili bauljali pijani po ulicama obečevali demokraciju i malu Švicarsku.Od svega toga ostali nam komunistiti navlasti u svim strankama,a dobili su i Švicarsku, Njemačku Irsku i Švedsku svaki mlađi građanin koji je morao napustiti svoj dom zbog vaše pljačke države i vašeg upravljanja držAVOM.

VL
ST
Starotopoljanin
14:46 20.03.2018.

te probleme mora samo ulica i njeni stanovnici rjesiti,a ne saka jada u saboru,i vladi koja radi protiv krscanstva,toboze zastiti zena.zene su i prije istamula bile zasticene,

VL
SH
Shaman
14:20 20.03.2018.

Treba postaviti šator ispred vlade i biti tamo tako dugo dok se ne odustane od IK.

VL
KA
Karloho
15:09 20.03.2018.

Ako u nasem zakonu nema nesto sto je vrijedno ,a u Instambulskoj konvenciji u vezi zastite zena ima,treba onda to unijeti u nas zakon za zaštitu žena i stvar ce biti rijesena. Zbog cega nam trebaju neke nad nacionalne konvencije koje su iznad nasih zakona i ustava ,a od koje ce koristi imati samo pojedine udruge.Mozda nije vazno ,ali ako oporba doprinese tomu da konvencija ne bude usvojena,sigurno ce pobrati puno simpatija biraca(iako to oporba nece uciniti iz uvjerenja,vec iz pakosti),a HDZ ce puno izgubiti,jer poslije ovoga svakome biracu ce biti jasno koga ne treba birati ...Jadno je ,ako u vladi i HDZ_u odluke donosi samo jedan covjek... Usvajanjem Instambulske konvencije dajemo pravo nekoj GREVIO feministickoj inkviziciji da zajedno s domacim AFŽ udrugama namece svoje nedemokrščanske, ideološke i svjetonazorske obrasce u kulturi ,obrazovanju i politici nase zemlje.a najmanje koristi od toga ce imati upravo žene.

VL
Avatar 123456
123456
13:25 20.03.2018.

mora dobiti "svoje mišljenje" od anemičnog i pripomoći anemičnom da dobije dovoljno širok stolac u Briselu!

VL
DU
Deleted user
14:13 20.03.2018.

tko je ovaj jedan od sedam sekretara skoja ili.tko....nikoletina bursac ...bosko buha veliki... uzas...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.