Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznimni događaj

Predsjednik Vlade Andrej Plenković primio izaslanstvo Snow Queen Trophy 2017.

Andrej Plenković
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
02.01.2017.
u 15:40

Utrka Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa "Snow Queen Trophy" održati će se 3. i 5. siječnja na Sljemenu

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković primio je u ponedjeljak  u Banskim dvorima predsjednika Hrvatskog skijaškog saveza Mihu Glavića i direktora Hrvatskog skijaškog saveza Vedrana Pavleka.  

Uz predsjednika Vlade razgovorima o utrkama Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa „Snow Queen Trophy“ 2017., koje će se 3. i 5. siječnja održati na Sljemenu, nazočili su i državna tajnica Središnjeg državnoga ureda za šport Janica Kostelić te predstojnik Ureda predsjednika Vlade Republike Hrvatske Davor Božinović.

"Predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza Miho Glavić i direktor Hrvatskog skijaškog saveza Vedran Pavlek upoznali su predsjednika Vlade s detaljima ovog iznimnog sportskog događaja, koji će ove godine biti posebno atraktivan zbog natjecanja  ukupnih pobjednika FIS Svjetskog kupa u samom centru Zagreba. Kazali su da se uz organizaciju slalomskih utrka ove godine obilježava i 50 godina prve utrke FIS Svjetskog kupa u alpskom skijanju, sa središnjom proslavom „Zagreb slavi 50 godina FIS Svjetskog kupa“ u centru grada".

Predsjednik Vlade najavio je da će pratiti utrke Svjetskog skijaškog kupa, naglasivši kako su sljemenske utrke posebno važne za promociju hrvatskog sporta, osobito skijanja, kao i za hrvatski turizam", kaže se  u priopćenju  službe za odnose s javnošću Vlade RH, u kojem stoji i da je predsjednik Vlade Andrej Plenković prihvatio ulogu predsjednika Počasnog odbora utrka Audi FIS Svjetskog kupa „Snow Queen Trophy“ - Zagreb/Sljeme 2017. 

Komentara 2

DU
Deleted user
15:52 02.01.2017.

smatram da predsjednik vlade mora imati bitnijeg posla , a navedeno izaslanstvo je mogao primiti i viši stručni savjetnik za u uredu predsjednika vlade, još vijesti manjka da ih je primio predsjednik sabora i na koncu da ih je primio pomoćnik nosioca spomenice iz 41, baš svašta, hvala

OK
okus
13:28 03.01.2017.

Ah, zaista? Nemate li gospodine Premijeru urgentnijih problema? Mozda biste " profite" ovih dogadaja preusmjerili u gladna usta Vasih gladnih gradana umjesto u opljackanu drzavnu blagajnu koju velikom strascu i dalje pljackate u vlastitu korist? Nemate li ni mrvicu morala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije