Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužen za prijevaru

Predsjednik splitskog Gradskog vijeća Jure Šundov dao ostavku

Jure Šundov
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
31.05.2018.
u 14:45

U eteru Radio Splita poručio je da je odluku o ostavci donio sam, da to od njega nitko nije tražio - ni koalicijski partneri niti njegova stranka HGS na čijem čelu je bivši gradonačelnik Željko Kerum

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Splita i vijećnik HGS-a Jure Šundov u četvrtak ujutro u eteru 'Radio Splita' dao je ostavku na obje svoje dužnosti i to nakon što je u srijedu Općinsko državno odvjetništvo u Splitu protiv njega podiglo optužnicu zbog prijevare.

Optužnica Juru Šundova tereti da je lažirao šesnaest liječničkih nalaza i tako stekao status hrvatskog ratnog vojnog invalida s trideset posto oštećenja organizma, a tim je svojim postupkom državu oštetio za nešto više od 270 tisuća kuna.

U eteru Radio Splita poručio je da je odluku o ostavci donio sam, da to od njega nitko nije tražio - ni koalicijski partneri niti njegova stranka HGS na čijem čelu je bivši gradonačelnik Željko Kerum.

Jure Šundov
1/3

- Nadam se da sam u proteklom vremenu bio dobar predsjednik Gradskog vijeća. Svoju ću nevinost dokazivati i vjerujem dokazati u daljnjem postupku na sudu', poručio je na kraju Šundov.

Komentara 10

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:57 31.05.2018.

Ratni profiter.

MB
mbrkicvk
17:07 31.05.2018.

puno je takvihhhhhhhhhh

ST
sttipe
15:54 31.05.2018.

Samo vraćanje pokradenog može rh pretvoriti u najbogatiju zemlju na svitu. Nakon ovoga na red triba doć pola milijuna ostalih.. Kompletno biračko tijelo... Prrsedan je tu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije