Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN NASILNIK

Opasno po život: Ozljedio vlasnika kafića koji ga je izbacio jer je radio nered

Pucnjava u Splitu
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
31.05.2018.
u 14:37

Od siline udaraca 36-godišnjak je pao na tlo te udario glavom pri  čemu  je zadobio po život opasne ozljede - ima progresivno krvarenje u mozgu s pojavom edema mozga.

Mladić  (28) sumnjiči se za nanošenje osobito teške ozljede, a nakon što je ispitan na tužiteljstvu u Splitu, pritvoren je. Sumnja se da je 28. svibnja u 23.10 bio u jednom  kafiću na području  Županije splitsko-dalmatinske gdje je izazivao  nered  zbog čega ga je gazda kafića izbacio van.

Osumnjičeni se s njim  verbalno sukobio, a onda je u jednom trenutku nasrnuo na gazdu kafića (36)  te  ga  je  nekoliko  puta  udario  šakom  u  glavu  u  predjelu obje sljepoočnice.

Od siline udaraca 36-godišnjak je pao na tlo te udario glavom pri  čemu  je zadobio po život opasne ozljede - ima progresivno krvarenje u mozgu s pojavom edema mozga.

Ključne riječi

Komentara 5

BF
bf2
16:34 31.05.2018.

sad će njega naše pravosuđe riješiti,2-3 godinice robije pa nek si misli...a vlasnik? tko ga J**e,pa što je normalan i plaća porez,i od kuda mu pravo da štiti svoju imovinu,neka bude sretan ako ga naše pravosuđe ne kazni

BR
Brankko
21:49 31.05.2018.

Nema baš veze sa sardržajem -- ali u naslovu "ozljedio"!!! Ozlijediti, ozlijedio -- ali ozljeda. Promijeniti, promijenio -- ali promjena. Ocijeniti, ocijenio -- ali ocjena. -- Kad netko ne zna ije--je, neka pogleda u rječnički dio bilo kojega od pravopisnih priručnika ili npr. na "Hrvatski jezični portal", hjp.znanje.hr .

ST
Startrack
14:45 31.05.2018.

Pa eto ti zabrana nosenja oruzja. Napije se idiot i nanese teske ozljede vlasniku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije