Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga za Matejem Perišem

Predsjednik sindikata policije Srbije tvrdi: Našli smo tragove droge u kombiju i smještaju

Matej Periš
Foto: PIXSELL/Screenshot
1/6
06.01.2022.
u 12:42

Naveo je da su već u smještaju počeli konzumirati alkohol, te su nastavili. Mijailović je rekao kako su konzumirali i opijate.

Predsjednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović za Mondo.rs otkrio je i da su kod grupe mladića iz Splita pronađene nedozvoljene supstance.

- Policija je više nego u uobičajenim okolnostima uključena u potragu za mladićem iz Splita. Mi mislimo da je u pitanje dijete, jer je osoba jako mlada, a tad se traga i izvan radnog vremena - poručio je. 

Poručio je kako su mladići došli u Beograd 30. prosinca. Naveo je da su već u smještaju počeli konzumirati alkohol, te su nastavili. Mijailović je rekao kako su konzumirali i opijate. 

- Možete misliti kako je to utjecalo na njihova tijela, alkohol i narkotici. Matej je negdje oko 1.40 ustao i naglo izašao van. Činjenica je da njegovi prijatelji skoro sat vremena nisu primijetili da ga nema, a nestanak su prijavili sutradan popodne - rekao je. 

Kazao je i da je policija od samog starta od njih dobivala šture informacije.

"Nisu spominjali opijate, jer oni Matejevog oca poznaju i vole, a on uvijek nije znao da mu sin konzumira drogu. Međutim mi smo našli tragove u kombiju u kojem su došli iz Hrvatske, kao i u smještaju u Beogradu. Oni su konzumirali drogu, najvjerojatnije svih sedmorica. Tu drogu su donijeli sa sobom", navodi Mijailović.

Video: Matejev otac u suzama: Važno mi je da nađem svog sina. Zadovoljan sam s policijom, imamo odličnu suradnju

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar MK3
MK3
13:07 06.01.2022.

...a znači onda nema više veze što je čovjek nestao? Takvi način komunikacije upučuje da je nešto gadno krivo krenulo u potrazi za nestalim...

CC
CCR
15:38 06.01.2022.

Predsjednik sindikata policije daje izjavu o istrazi??? Dakle, netko tko nije odgovoran. Očito je da je na djelu "Modus operandi" srpskih paralelnih institucija u režiji Države. Čini sve da svrne pozornost na nešto drugo, jer nešto treba zataškati. Što to?

DR
Draconic5
13:40 06.01.2022.

Jel' netko i dalje očekuje da će srbijanska policija otkriti što se stvarno dogodilo? Ili smo morali unaprijed znati da će rezultat biti taj da je nestali sam kriv? I bi li takav zaključak bio prihvatljiv da je slučaj obrnut, da je nestao Srbin u Hrvatskoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije