Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI OLUJE
Povratak na članak

Predsjednik Milanović priređuje prijem za ratne zapovjednike na tvrđavi u Kninu

Redom Nikole Šubića Zrinskog odlikovane su 1. gardijska brigada HVO-a Ante Bruno Bušić – Livno, 2. gardijska brigada HVO-a – Mostar, 3. gardijska brigada HVO-a Jastrebovi – Vitez, 4. gardijska brigada HVO-a Sinovi Posavine i Specijalna policija MUP-a HR HB.

Komentari 5

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
09:22 04.08.2020.

Bravo presjednice,tako se ponosimo s tobom.

VL
MA
MateBobanheroj
23:32 03.08.2020.

Hvala predsjedniku Milanoviću. Hrvati Federacije BiH su vam neizmjerno zahvalni. Hvala za odlikovanje Mostaru i Vitezu, mjesta stravičnih i nekažnjenih bošnjačkih zločina.

VL
DU
Deleted user
09:31 04.08.2020.

Za one koji pamte ko ribe u akvariju.Doprinos HVO-a pobjedi u Domovinskom ratu je ogroman, toliki da odgovorno možemo tvrditi da bi rat na ovim prostorima bez toga bio izubljen. Jedina sramota i tragedija je da tu činjenicu nisu mogli pošteno i do kraja priznati i jadnim ljudima honorirati oni koji su to organizirali i rat dobili i to zbog opstrukcije ovih koji sada žele ubrati vrhnje "ispravljanući" nepravdu koju su oni namjerno napravili. Kada su samostalnost RH priznati htjeli napustili su Sabor, kada je braniti RH trebalo , Hrvatsku su napustili, kada je mirovine HVO trebalo dati pljuvali su po njima,. Tužno je da su sada ti i takovi, riješavajući Inozemnu imovinu utjecajnim generalima, koju su BDV, oni 2004. pogurali zamrznuti, sada "dobronamjerno" pomažu. Naravno samo naivni mogu povjerovati da iza toga ne stoje veliki, koji opet polako guraju JUGU, odnosno Srboslaviju. Čak bi se i složio sa jugoslavijom ako bi glavni grad bio Zagreb, a kraljica Hrvatica, ali to spomenite pa ćete vidjeti kakvu jugu žele.

VL
KA
karlodrago
18:33 04.08.2020.

Škorin Milanović je toliko uprskao da ga nemože oprati čaki ovaj potez sa generalima .Još se može desiti da napravi razdor među generalima.

VL
Avatar Zrinski10
Zrinski10
16:58 04.08.2020.

Svaka čast Milanoviću. Ovim činom je osramotio sve bivše Hrvatske predsjednike koji nisu imali muda da to učine. Bez HVOa i držanja leđa Hrvatskoj vojsci oslobađanje Hrvatske bi bilo gotovo pa nemoguće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.