Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide na Ovčaru

Predsjednik Josipović u Vukovaru drži predavanje o vanjskoj i sigurnosnoj politici

Ivo Josipović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
08.11.2014.
u 10:11

Josipović će u Klubu sudaca održati predavanje o hrvatskoj vanjskoj i sigurnosnoj politici, a potom će se susresti s braniteljima i građanima, članovima inicijative "Grad, to smo i mi".

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović danas će boraviti u Vukovaru. Nakon što položi cvijeće i zapali svijeće na mjestu pogibije legendarnog vukovarskog zapovjednika, Blage Zadre, kod spomen obilježja na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata i na spomen obilježju masovne grobnice na Ovčari, Josipović će u Klubu sudaca održati predavanje o hrvatskoj vanjskoj i sigurnosnoj politici, a potom će se susresti s braniteljima i građanima, članovima inicijative "Grad, to smo i mi".

Susrest će se i s članovima Zbora ratnih izvjestitelja Domovinskog rata Hrvatske radiotelevizije, sudionicima V. susreta ratnih izvjestitelja Domovinskog rata HRT-a.

>> Josipović: Ogromna je razlika između rejtinga Kujundžića i mene

Komentara 21

DU
Deleted user
10:27 08.11.2014.

Pa kad je vec u Vukovaru moze skoknuti i do Beograda na docek Seselja!!!

SO
Sos
10:41 08.11.2014.

Boze sacuvaj nas od njegove politike!Djubre komunisticko

Avatar cenzura_u_medijima
cenzura_u_medijima
10:34 08.11.2014.

"Susrest će se i s članovima Zbora ratnih izvjestitelja Domovinskog rata Hrvatske radiotelevizije" glava crveno-kmerske hobotnice dosla malo pocistiti nakon sto je njegov ucenik bojan glavasevic...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije