Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki blagdan

Predsjednik HBK nadbiskup Puljić čestitao muslimanskim vjernicima Kurban-bajram

Želimir Puljić
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
10.08.2019.
u 23:11

U povodu ovogodišnje proslave Kurban bajrama izvolite, poštovani muftija Hasanoviću, primiti iskrene blagdanske čestitke sa željom da slavlje Bajrama donese Vama, Vašim suradnicima i vjernicima obilje radosti, mira, uzajamne dobrote i zajedništva, stoji u čestitci predsjednika HBK nadbiskupa Puljića

Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije (HNK) zadarski nadbiskup Želimir Puljić uputio je čestitku predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Republici Hrvatskoj muftiji Azizu Hasanoviću u povodu Kurban bajrama, priopćio je u subotu Tiskovni ured HBK.

„Vjernici islamske zajednice u Republici Hrvatskoj proslavit će ovih dana veliki blagdan Kurban bajram. To su dani koji podsjećaju na žrtvu i veliko pouzdanje u Boga koje je praotac Ibrahim - Abraham pokazao kada je bio spreman žrtvovati vlastitoga sina. U vidu sjećanja na taj događaj iz Povijesti spasenja muslimani će se diljem Hrvatske i svijeta uključiti u proslavu blagdana lijepim običajajima molitve, klanjanja i zahvale. A to će posebice pratiti čin darivanja i brige za susjede, potrebne i siromašne.

U povodu ovogodišnje proslave Kurban bajrama izvolite, poštovani muftija Hasanoviću, primiti iskrene blagdanske čestitke sa željom da slavlje Bajrama donese Vama, Vašim suradnicima i vjernicima obilje radosti, mira, uzajamne dobrote i zajedništva“, stoji u čestitci predsjednika HBK nadbiskupa Puljića.

Komentara 10

CR
CroZrakomlatNo1
08:22 11.08.2019.

Hoce li ova karikatura slavit i Titov rodjendan u kumrovcu!?!?!?

KE
kelab
23:32 10.08.2019.

Biskupe, proćitaj kuran, pa onda ćestitaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije