Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prnjavor Čuntićki

Predsjednik DVD-a na bankomatu podigao i prisvojio novac društva

vatrogasci
ARHIVA VL
18.01.2011.
u 13:03

Osumnjičenoga su prijavila dva člana DVD-a, iz kojeg poručuju da su već pokrenuli postupak smjene predsjednika

Policija je na temelju prijave dva člana dobrovoljnoga vatrogasnog društva Prnjavor Čuntićki podnijela kaznenu prijavu protiv 59-godišnjeg predsjednika tog društva Ivana Radoševića-Birića zbog kaznenog djela pronevjere. Kriminalističkim istraživanjem policijski su službenici utvrdili da je osumnjičeni krajem siječnja prošle godine iskoristio svoj položaj i ovlasti te kao odgovorna osoba tog društva, bez odluke upravnog odbora, bankovnom karticom, koju je ishodio također bez odluke upravnog odbora, podigao 14.552 kune i taj novac protupravno prisvojio.

Nakon dovršenoga kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenoga je podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela pronevjere.

Iz DVD-a Prnjavor Čuntićki doznajemo da su pokrenuli postupak smjene Ivana Radođevića-Birića s položaja predsjednika.

Komentara 2

Avatar seneka
seneka
17:26 18.01.2011.

Na noge USKOČE!! Čovjek je tuleknio 14.385KN. što je okolo 2 soma ojra,što svakako zaslužuje svekoliku frku oko ovog okorjelog lopuže radi kojeg će i naši prapraunuci plačati dok su god živi,jebo sad što kradu na milijarde ojra tamo neki što je to za nas,pa oni su RADILI 90 dana u 3 godine pa bi to bilo to.Pokaži se USKOČE naša nado i uzdanico!!!

Avatar seneka
seneka
17:29 18.01.2011.

pronevjera par exselens u Prnjavoru Šumpičkom-ima pravne države!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije