Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Referendumi
Povratak na članak

Predsjednik agencije koja je brojala potpise: Informacije nisu curile iz APIS-a

Bilić je napomenuo da se u cijelom procesu upotrebljava aplikacija kojom se APIS koristi prilikom izbornog procesa te da je ona sastavni dio informacijskog sustava Državnog izbornog povjerenstva

Komentari 4

LU
Lujo123
22:56 11.10.2018.

te istaknuo da su svi potpisi provjeravani u skladu s pravilima struke i u kontroliranim uvjetima. ----------------------------------------------------------------------------- lažljivće! Da je tak nebi se svi vi ništarije borili protiv toga da brojanje nadziru i predstavnici Udruga inicijatora, budući su samo onii pozvani i legitimirani kao zainteresirana stranka! Moraš biti stvarno ispranog mozga vjerovati u vašu "profesionalnost i objektivnost"! Ali stići će vas naša ruka i u srbiji, izdajice i kriminalci!!

VL
DU
Deleted user
22:55 11.10.2018.

Zločinačke "neidentifcirane agencije" iz Južnoafričke Republike podvalile su poštenim "novinarima" i "novinama" u Hrvatskoj. Izgledalo je kao "vijest svih vijesti" Odgovorne tražite u Africi - ne kod nas!

VL
DU
Deleted user
22:50 11.10.2018.

ja prije 20tak dana slusao tipa u tramvaju (po mom mišljenu zaposlenika APIS-a ) i kaze da je lud od brojanja potpisa da ih ima prek 500 000...baš toliko krivotvorenih...nebi baš reko...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.