Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBRAVKA GRABAR

Predsjedničina majka: 'Rijeka ionako malo glasa za Kolindu'

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
28.10.2019.
u 14:55

Predsjedničina izjava o Rijeci je izazvala reakciju javnosti, a predsjedničina majka, tvrdi, da Rijeka ionako malo glasa za njezinu kćer.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je, podsjetimo, ranije izjavila kako je njezina "Rijeka tada bila nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu Zvezdu", što je komentirala njezina majka, Dubravka Grabar. 

"Kao Riječanka sam odlazila na utakmice Rijeke, ali naša Rijeka je tada bila nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu Zvezdu i domaći igrači koji su bili dobri i kvalitetni odlazili su u Hajduk, nešto malo u Dinamo. Dinamo i Hajduk bili su toliko blizu mojemu srcu. Nogomet je za nas koji smo voljeli Hrvatsku bio puno, puno više od nogometa. Značio je narodno zajedništvo. Bio je ono što je povezivalo sve od juga do sjevera", rekla je, podsjetimo, Kolinda Grabar Kitarović.

Izjava je izazvala reakciju javnosti, a predsjedničina majka, tvrdi, da Rijeka ionako malo glasa za njezinu kćer.

"Ja mislim da Rijeka ionako malo glasa za nju. Rijeka je multinacionalna, više je, neću reći čija, ali dobro je, ostali smo živi i po porijeklu imovine i svačemu", kazala je, Dubravka Grabar za N1, majka aktualne predsjednice.

Komentara 74

MO
Morany
15:10 28.10.2019.

Rijeka sigurno nece glasovat toliko puno za Milanovica nakon sto je pripoijo 3.Maj Uljaniku 2014. godine i time ga sunovratio kao kolateralnu zrtvu propasti Uljanika od strane IDS-a!

BO
Bojance
15:08 28.10.2019.

Sto je krivo rekla, NK Rijeka do 1990. i NK Rijeka danas nisu isti klubovi, u ex-yu se hrvatstvo i nacionalni identitet iskazivao navijanjem za Dinamo!

TE
tegovdizac
15:12 28.10.2019.

Izjava je na mjestu, pa i Škoro pjeva "Moj stari yugu nije volio, sve što je imao bio je nogomet, Hajduk i Dinamo"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije