Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večernji tv
Povratak na članak

Majka njegovateljica o najavljenoj izmjeni Zakona: U tom periodu umrijet će neko dijete

"Kao majka, došla sam i sama sa svojim djetetom, nisam mogla vjerovati što vidim. U prvom trenu sam osjećala i fizički nagon da ću se ispovraćati. Da toliku bešćutnost i toliko olako dižeš ruke za pitanje o kojem uopće ne bi trebali ispravljati, jer to je pitanje humanosti, koliko netko ima empatije da pomogne tim ljudima u periodu žalovanja ili nema", rekla je Rešetar.

Komentari 8

Avatar southman
southman
11:03 21.03.2023.

Ako je Saborska većina jasno donijela odluku da će odgoditi odluku dok Ministarstvo rada i socijalne skrbi me donese cjelokupan zakonski okvir najkasnije do 15.07. zašto ti se povraćalo ?? Odluku koju čekate godinama niste4 bili u mogućnosti pričekati još 3 mjeseca a nakon sinoćnje Plenkovićeve izjave još i kraće ?? Ili je bilo bitno tko je odluku predložio puno više od njenog samog sadržaja i konačne odluke ??

VL
ZO
zoranos
12:23 21.03.2023.

Pitanje da li su Majke njegovateljice pružile potporu Majka odgojiteljicama u Zagrebu koje će uskoro ostati bez ikakvih primanja i završiti na burzi, a brojna djeca u vrtićima koji se plaćaju? Pitam to zato što je predlagatelj ovoga bila Mrak Taritaš koja u Zagrebu usko surađuje baš sa tim ljudima koji su prebrisali svaka prava Majkama odgojiteljicama!

VL
ZO
zoranos
12:24 21.03.2023.

Dobro, ali i sama gospođa kaže da će nakon smrti djeteta biti na burzi i dobijat će naknadu od burze - kao što dobijaju i asistenti u nastavi kad završi školska godina. Dakle ići se toliko traumatizirati pored sve tragedije koju već imaju za par stotina eura ... jel vrijedno toga?

VL
VO
Votum
13:44 21.03.2023.

Još jedan članak koji ne zna što želi reći? Bio je pripremljen za pljuvanje po HDZ-u, a onda im se usta zatvorila i kud sad s pljuvom? Na kog pljunuti? Daj brzo razloge!

VL
PO
poluvodič
12:07 21.03.2023.

Svi bi neke naknade, po mogućnosti da traju vječno i da su svake godine sve veće.

VL
BU
burza
07:36 22.03.2023.

Dali su te majke koje imaju takvu djecu sve samohrane ili ce tu privilegiju traziti i za svoje supruge da bude u paketu

VL
GR
grodar
13:41 21.03.2023.

radiiiiit!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.