Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednica u Argentini
Povratak na članak

Održan Argentinsko-hrvatski gospodarski forum

Predsjednica je zadovoljna sastankom s argentinskim predsjednikom Macrijem i najavila je da će uložiti napore u gospodarski odnosi Argentine i Hrvatske

Komentari 6

DU
Deleted user
15:07 13.03.2018.

gdjo kgk jeste li poveli buricku da i ona vidi svijeta...da ne misli da je bg jedan od centara....

VL
ST
stefj
15:40 13.03.2018.

Ma sve to skupa nema smisla dok ide HGK ili predstavnik vlade. Kao što vidimo Plenković i vlada uopće nisu zainteresirani za gospodarstvo (osim možda oba Marića), a od HGK nema beskorisnije paradržavne institucije... Osim toga, Plenković sve što je izvan mainstream politike EU-a ignorira, sabotira ili omalovažava, tako da niti u tom pogledu nema kruha. Uzak pogled i EU ambicije premijera izgleda da su jedna od glavnih kočnica danas...

VL
VA
vadis1
21:40 13.03.2018.

Da je KGK otisla posjetiti Hrvate u Argentini to razumijem. Za drugo, zali boze troska koji ona i njeni birokrati potrosise.

VL
M3
Miške 3
15:43 13.03.2018.

A tko je ta Burić? Da nije ona suflerka do nje kad je na Pant ovčaku ?

VL
Avatar narozi
narozi
18:38 13.03.2018.

Kako je Kolindi palo na pamet da su ustaše, pripadnici režima koji je ubijao, zatvarao i eliminirao po političkoj, vjerskoj i rasnoj osnovi, bili borci za slobodu? Kako joj je palo na pamet da je baš ondašnja Argentina bila terenren za njegovanje slobode? I kako joj je - opet- palo na pamet ustvrditi da su ustaše bili borci za "pravedne zahtjeve hrvatskog naroda"?

VL
NO
nogogaz
18:34 13.03.2018.

Putuj, osnovnoškolka, samo ti putuj! Narod te voli i sve tvoje zelje casti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.