Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
državni vrh

Završen sastanak u Banskim dvorima. Jandroković: Ne mogu vam ništa reći, konzultacije traju

Gordan Jandroković
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
Autori: Hina, Vecernji list
26.03.2018.
u 09:58

Sastanak se održao nakon odluke Europskog vijeća da će se poduzeti mjere protiv Rusije i predsjedničina poziva Putinu

Završio je sastanak državnog vrha u Banskim dvorima na kojem su se sastali predsjednica Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i premijer Andrej Plenković.

Na sastanku je bio i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

– Ovo je bio neformalni sastanak o nekoliko tema i ne mogu vam reći ništa. Imali smo zatvoreni sastanak i konzultacije. Budući da konzultacije još traju, ne mogu vam govoriti o pojedinostima – kazao je Jandroković.

Sastanak je trajao više od sat vremena, a predsjednica je sad već trebala biti u Karlovcu. Naime, predsjednica je danas trebala premjestiti svoj ured u Karlovac, gdje je iščekuju.

Podsjećamo, sastanak se odvio nakon odluke Europskog vijeća da će se poduzeti mjere protiv Rusije nakon što je zaključeno da Rusija stoji iza napada na bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripala, a predsjednica je ruskog predsjednika Vladimira Putina pozvala u Hrvatsku.

 

Za sutra je najavljen i sastanak Vijeća za obranu na kojem bi se trebalo razgovarati o kupnji novih borbenih zrakoplova za Hrvatsko ratno zrakoplovstvo.

Komentara 76

AN
angeomihael
09:38 26.03.2018.

Neču više s tobom,Andreja!

Avatar comparator
comparator
09:45 26.03.2018.

Ne mješajte se u rat velikih sila ! Uvjek strada prva periferija i mali narodi ,a onda s nama "šamaraju " po trnju . Mudra politika malih je ostati svoj i jačati poziciju i ekonomiju.

ZL
zlako
09:31 26.03.2018.

Moderni poganac najmio ga stranac,da nam metne lanac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije