Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Predsjednica se slikala, gurala, a rezultat je jednak nuli'

Tu nije rejting presudan, presudna je infrastruktura, a tu HDZ ima besprijekornu ekipu, smatra Josipović
12. siječnja 2019. u 12:16 107 komentara 4878 prikaza
Ivo Josipović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Predsjednica Grabar Kitarović ima iznenađujuće nizak rejting, ja sam u isto doba mandata imao duplo veći pa eto kako je to završilo – komentirao je u Novom danu N1 televizije bivši predsjednik Ivo Josipović i dodao:

Kolinda Grabar Kitarović Istraživanje Promocije plus Da su danas izbori, evo tko bi išao u drugi krug s Grabar-Kitarović

– Tu nije rejting presudan, presudna je infrastruktura, a tu HDZ ima besprijekornu ekipu, vrhunsku ekipu koja je, vidjeli smo, spremna na sve. Bez jedinstva ljevice, malo koji kandidat bi imao šanse.

Kaže kako je mandat predsjednice praćen skandalima i estradizacijom funkcije predsjednice.

Kolinda Grabar-Kitarović Goran Gerovac Kakav zaokret! Predsjednica razmišlja da uoči izbora na Pantovčak vrati Titovu bistu

– To što se sretnete s nekim... Vidjelo se da rezultat toga, nažalost, nije bio nikakav. Predsjednica se slikala, gurala, a rezultat je jednak nuli. Njeni postupci su čak izazivali i sprdnju – kaže on.

>> Kolinda Grabar-Kitarović pleše s navijačima

[video: 28063 / ]
ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas

  • navijeke:

    Nema tragikomičnijeg izričaja od onog koji ponudi ovaj reciklirani partijski aparatčik, a najveći "usojeh" mu je bio ulizivanje vučiću i sviranje klavira dodiku.

  • orao21:

    Nije li vrijeme da Hrvatska javnost bude detaljno informirana o zločinima Ante Josipovića kao pripadniku 11. Dalmatinske brigade koja je bila Titin eskadron smrti? To bi zaista bila interesantna lektira. Zašto o tome ne pišete, drugari novinari?

  • didajoza:

    Josipovića i ti si se slikao i šetao po svijetu a radio na štetu Hrvatske svojom gujom i kukom za Yu. A Milanović bi htio biti predsjednik da nas opet svađa sa susjedima!!! Takvi ste vi ljevičari, pa neka glasuju za vas!