Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Josipović:

'Predsjednica se slikala, gurala, a rezultat je jednak nuli'

Ivo Josipović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
12.01.2019.
u 12:16

Tu nije rejting presudan, presudna je infrastruktura, a tu HDZ ima besprijekornu ekipu, smatra Josipović

Predsjednica Grabar Kitarović ima iznenađujuće nizak rejting, ja sam u isto doba mandata imao duplo veći pa eto kako je to završilo – komentirao je u Novom danu N1 televizije bivši predsjednik Ivo Josipović i dodao:

– Tu nije rejting presudan, presudna je infrastruktura, a tu HDZ ima besprijekornu ekipu, vrhunsku ekipu koja je, vidjeli smo, spremna na sve. Bez jedinstva ljevice, malo koji kandidat bi imao šanse.

Kaže kako je mandat predsjednice praćen skandalima i estradizacijom funkcije predsjednice.

– To što se sretnete s nekim... Vidjelo se da rezultat toga, nažalost, nije bio nikakav. Predsjednica se slikala, gurala, a rezultat je jednak nuli. Njeni postupci su čak izazivali i sprdnju – kaže on.

>> Kolinda Grabar-Kitarović pleše s navijačima

Komentara 107

NA
navijeke
12:34 12.01.2019.

Nema tragikomičnijeg izričaja od onog koji ponudi ovaj reciklirani partijski aparatčik, a najveći "usojeh" mu je bio ulizivanje vučiću i sviranje klavira dodiku.

BU
Budak
12:42 12.01.2019.

Nije li vrijeme da Hrvatska javnost bude detaljno informirana o zločinima Ante Josipovića kao pripadniku 11. Dalmatinske brigade koja je bila Titin eskadron smrti? To bi zaista bila interesantna lektira. Zašto o tome ne pišete, drugari novinari?

DI
didajoza
12:38 12.01.2019.

Josipovića i ti si se slikao i šetao po svijetu a radio na štetu Hrvatske svojom gujom i kukom za Yu. A Milanović bi htio biti predsjednik da nas opet svađa sa susjedima!!! Takvi ste vi ljevičari, pa neka glasuju za vas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije