Naslovnica Vijesti Hrvatska

Predsjednica se družila sa studentima Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo

Nakon razgovora s Upravom Fakulteta Predsjednica se družila sa studentima te obišla prostore fakulteta
12. listopada 2018. u 18:00 1 komentara 885 prikaza
Predsjednica posjetila fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo iz Osijeka
Foto: PR
Pogledajte galeriju 1/3

U okviru posjeta predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Virovitičko-podravskoj županiji u Gradu Orahovici predsjednica je posjetila Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo iz Osijeka koji odvija dio nastave u Orahovici, gdje se zadržala oko pola sata.

Kolinda Grabar Kitarović OBROK U VIROVITICI Grabar Kitarović jela sa studentima u menzi

Razgovarala je s Upravom fakulteta gdje je bilo govora o razvoju studijskih programa i organizaciji nastave fizioterapije na fakultetu u Orahovici, kao i o razvoju ostalih sadržaja vezanih uz fakultet, a sve u cilju razvoja Virovitičko-podravske županije i Slavonije u vidu visokoobrazovnih programa koji su u službi sportskog, zdravstvenog i ruralnog turizma, kao i zdravstvenih sadržaja koje fakultet planira organizirati u Gradu Orahovici.

Predsjednica posjetila fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo iz Osijeka | Autor : PR Foto: PR

Povodom toga razgovaralo se i o kardiovaskularnoj rehabilitaciji, budući da je u Orahovici u organizaciji Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo održan stručni skup o kardiovaskularnoj rehabilitaciji na kojem su bili nazočni svi centri koji se u Republici Hrvatskoj bave tim rehabilitacijskim i zdravstvenim sadržajima, a što je u direktnoj sinergiji s razvojem fakultetskih studijskih programa.

Nakon razgovora s Upravom Fakulteta Predsjednica se družila sa studentima te obišla prostore fakulteta.

 

VIŠE JE MANJE
Torbice kao izraz stila – ove sezone u modi su upečatljivi komadi

A1 izdvaja za Vas

  • Nikola Turajlić:

    Nikoga ne zapostavlja naša Vrhovnica Madona Kolinda BBh. Ako naš Hrvatski Bog da ova će do novih predsjedničkih izbora posjetiti i podariti svoju milost svim dvonožnim i četveronožnim obivateljima Lijepe naše, a usrećit će takodjer i mnoge druge, kako u ... prikaži još!u okruženju, tako i bijelom svijetu. Najvjerodomoljubnije Božije stado Boga je od njega više nego bogato nagradjeno, a prema svojim zaslugamai i potrebama, zar ne?