Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Orahovica

Predsjednica se družila sa studentima Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo

Predsjednica posjetila fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo iz Osijeka
Foto: PR
1/3
12.10.2018.
u 18:00

Nakon razgovora s Upravom Fakulteta Predsjednica se družila sa studentima te obišla prostore fakulteta

U okviru posjeta predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Virovitičko-podravskoj županiji u Gradu Orahovici predsjednica je posjetila Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo iz Osijeka koji odvija dio nastave u Orahovici, gdje se zadržala oko pola sata.

Razgovarala je s Upravom fakulteta gdje je bilo govora o razvoju studijskih programa i organizaciji nastave fizioterapije na fakultetu u Orahovici, kao i o razvoju ostalih sadržaja vezanih uz fakultet, a sve u cilju razvoja Virovitičko-podravske županije i Slavonije u vidu visokoobrazovnih programa koji su u službi sportskog, zdravstvenog i ruralnog turizma, kao i zdravstvenih sadržaja koje fakultet planira organizirati u Gradu Orahovici.

Foto: PR

Povodom toga razgovaralo se i o kardiovaskularnoj rehabilitaciji, budući da je u Orahovici u organizaciji Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo održan stručni skup o kardiovaskularnoj rehabilitaciji na kojem su bili nazočni svi centri koji se u Republici Hrvatskoj bave tim rehabilitacijskim i zdravstvenim sadržajima, a što je u direktnoj sinergiji s razvojem fakultetskih studijskih programa.

Nakon razgovora s Upravom Fakulteta Predsjednica se družila sa studentima te obišla prostore fakulteta.

 

Komentara 1

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
20:34 12.10.2018.

Nikoga ne zapostavlja naša Vrhovnica Madona Kolinda BBh. Ako naš Hrvatski Bog da ova će do novih predsjedničkih izbora posjetiti i podariti svoju milost svim dvonožnim i četveronožnim obivateljima Lijepe naše, a usrećit će takodjer i mnoge druge, kako uu okruženju, tako i bijelom svijetu. Najvjerodomoljubnije Božije stado Boga je od njega više nego bogato nagradjeno, a prema svojim zaslugamai i potrebama, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije