Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija

Predsjednica o Tolušiću: To je dno dna, uopće to ne mogu komentirati

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
23.01.2019.
u 16:54

Namještanje takvih afera je nepotrebno i mislim da se time uopće ne bismo trebali baviti. Bez ikakvog komentara - rekla je predsjednica Grabar-Kitarović

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović komentirala je danas aferu s lažnim fotografijama ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića.

- Gledajte, to je dna dna. Ja to uopće nemogu komentirati. Namještanje takvih afera je nepotrebno i mislim da se time uopće ne bismo trebali baviti. Bez ikakvog komentara - rekla je predsjednica, prenosi N1

Grabar-Kitarovć u srijedu se, u nastavku posjeta Zagrebačkoj županiji, dvadesetoj županiji u koju je privremeno selila svoj ured, susrela s građanima u zaprešićkim Novim Dvorima, a potom i s gradonačelnicima te načelnicima općina iz te županije, istaknuvši hrvatsko zajedništvo ključnim u ostvarenju strateških nacionalnih ciljeva.

"Uspjesi su dobri tamo gdje postoji vizija razvoja, života i gdje se gradi zajedništvo", poručila je predsjednica okupljenim građanima te dodala kako je političko nadmetanje uvijek dobrodošlo i potrebno za razvoj demokratskog društva, no za uspjeh u razvoju i rješavanju bitnih životnih pitanja ključno je zajedništvo u ostvarivanju strateških ciljeva. Naglasila je kako Zaprešić čuva uspomenu na bana Josipa Jelačića, da izgrađuje identitet na ostavštini jedne od najvažnijih osoba u hrvatskoj povijesti.

Imamo sjajne ljude, prekrasnu zemlju i sve druge preduvjete za uspjeh

"Imamo sjajne ljude, prekrasnu zemlju i sve druge preduvjete za uspjeh što Zaprešić najbolje pokazuje", kazala je i dodala kako se vidi da se Zagrebačka županija dobro razvija kao "zeleni prsten Zagreba", ali da ima i dijelova koji pate od problema nenaseljenosti i iseljavanja, koji se osjećaju i u drugim ruralnim dijelovima Hrvatska.

Grabar-Kitarović izrazila je uvjerenje kako će se u u tri dana, koliko će biti u Zagrebačkoj županiji, otvoriti mnoge važne teme te se uvjeriti u potencijal razvoja županije. Potom je održala sastanak s gradonačelnicima Zaprešića, Samobora, Svete Nedjelje te načelnicima općina Stupnik, Bistra, Brdovec, Dubravica, Jakovlje, Luka, Marija Gorica i Pušća.

U Zagrebačkoj županiji predsjednica boravi do 25. siječnja

Inače, predsjednica će u toj županiji boraviti od 23. do 25. siječnja, a danas bi nakon obilaska proizvodnog pogona tvrtke "Roca Croatia" trebala posjetiti Kuglački klub Zaprešić, Duhovno-obrazovni centar Marijin dvor te obići dvorac Lužnica.

U Osnovnoj školi "Pavao Belas" u općini Brdovec će zajedno s djecom čitati ulomak iz romana "U registraturi" Ante Kovačića. Posjetom Srednjoj strukovnoj školi Samobor i općini Bistra predsjednica će završiti prvi dan boravka u Zagrebačkoj županiji.

>>Pogledajte video: Kolinda posjetila Zapovjedništvo hrvatske kopnene vojske

Komentara 32

AV
Avaz
17:06 23.01.2019.

Kako je dobro kad šuti. Za naklonost anemičnog i lopovskog hdz šuti samo šuti!!!!

VI
virtual1
13:37 23.01.2019.

uspjesi su tamo gdje vas gamadi nema. Nama prodaje parole, a djeca joj grade zajedništvo u Švicarskoj. Aj Kolinda ne s...i

Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
17:31 23.01.2019.

I ja mislim da je kurvanje i drogiranje dno dna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije