Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka iz Južne Amerike
Povratak na članak

Predsjednica privremeno seli svoj ured u Karlovac

Zakomplicirali smo Zakon o državljanstvu tražeći poznavanje hrvatskog jezika, rekla je Grabar-Kitarović o povratku Hrvata u Hrvatsku

Komentari 14

VK
vječni krojf
18:44 18.03.2018.

Nismo nikako zakomplicirali zakon o državljanstvu. Svatko tko želi živjeti u Hrvatskoj mora znati jezik,to mora biti prvi uvjet.Volio bi znati kakvi su to Hrvati koji bi htjeli doći živjeti u Hrvatskoj a nisu imali interes naučiti HR jezik.Valjda im je predsjednica puno toga nalagala i nije im ispričala da se mladi hrvati iseljavaju i to je dokaz da je to ne brine puno.Neznam dokle će ona razbacivati se novcem poreznih obveznika sa tim seljenjem svog ureda po županijama što siguran sam nije jeftino dok se na pantovčaku sve normalno održava kao kada je ona tu. Znači nije joj dovoljan jedan ured bogate li države. Narode dokle ćete to tolerirati i financirati.

VL
Avatar gasa
gasa
08:19 19.03.2018.

kokošku bi trebalo držati zavezanu za nogu stola na pantovacku do kraja mandata - da ne ide na turisticka putovanja po svijetu, prica gluposti i pravi štetu

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:19 18.03.2018.

Kad bi se Hrvati testirali o poznavanju Hrvatskog jezika 90 posto domoljuba bi izgubilo drzavljanstvo.

VL
KO
kordunmoj75
06:25 19.03.2018.

Ova nasa lutajuca,jos ni je ni dosl s jednomjesecne turneje po J.Americi,a vec razmislja gdje dalje,a jes nas istrehala,ko budalle za ove 3 godine mandata.

VL
AN
antonelić
20:44 18.03.2018.

precjednica nas je lagano zaboravila ... nije nam poslala niti jedan selfie ... mogla se slikati sa ljamom u čileu ili sa gvanakom , a u argentini na pampasu sa divljim konjima i koblama ... a kad se vrati evo nje opet se seljaka po lijepoj našoj ... ide u karlovac vidjeti što se dešava sa poplavljenim ljudima kad je poplava prošla ... mogla bi preseliti jednom ured i kod nas u parkiću u travnom i družiti se sa nama , ranojutarnjim beračima boca po kontejnerima ...

VL
Avatar mrTrobec
mrTrobec
01:14 20.03.2018.

Jadni Karlovčani,spašavaj se tko može

VL
DU
Deleted user
10:23 19.03.2018.

Ovo je previše i za osobe koje su plavokose .

VL
M3
Miške 3
07:02 19.03.2018.

Seli svoj ured u Kusonje ?

VL
DU
Deleted user
07:04 19.03.2018.

Naravno da poznavanje jezika nije primarno vidite kako susjedna slovenija djeli kapom i šakom državljanstvo i Muju i Hasi samo da bi dobila kakvu medaljicu a za nagradu stavi kvačicu nakraj prezimena na slovo " Ć". No, to je još uvijek bolje od čiste krađe sportaša ( Jakov Fak ) !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.