Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s hrvatskom zajednicom

Predsjednica u Chicagu: Rađa se novi optimizam među Hrvatima u domovini i svijetu

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Facebook
1/4
05.01.2016.
u 20:45

U službenom posjetu Amerike provela je vrijeme i s hrvatskom zajednicom u Chicagu

Nakon jučerašnje posjete Minnesote i sastanka s guvernerom Markom Daytonom, Kolinda Grabar Kitarović danas je provela vrijeme u društvu hrvatske zajednice u Chicagu.

Tamo se sastala s hrvatskim stanovnicima, koji su pokazali važnost očuvanja tradicije i zajedništva te dali podršku novoj predsjednici.

Predsjednica Republike je također poručila:
"Novi optimizam se rađa među hrvatskim građanima i hrvatskim narodom kako u domovini tako i ovdje u svijetu. Vjerujem da kroz to zajedništvo u ispunjavanju zajedničkog cilja, boljeg života u boljoj Hrvatskoj, možemo doista učiniti puno."

Foto: Facebook/ Naš potok

Povod za radni posjet SAD-u bila je 20. godišnjica suradnje između Hrvatske i američke savezne države. Posebno se to odnosi na suradnju nacionalne garde te savezne države i HV-a.

>> Kolinda Grabar-Kitarović sastala se s guvernerom Minnesote

Komentara 52

Avatar TvojUjko
TvojUjko
21:02 05.01.2016.

Daj posjeti više djecu i obitelji po Slavoniji,Baranji, Banovini Lici..i čut češ kako nema optimizma među Hrvatima..

DU
Deleted user
21:06 05.01.2016.

Hrvatska Predsjednice Hrvatice i Hrvati su uz vas!!! Još samo da se formira Hrvatska Vlada i Hrvatski Državni Sabor pa da krenemo u obnovu Ljepe nam naše.

ZR
Ze Roberto u
21:39 05.01.2016.

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti.... Ljubit Boga, bliznjeg svoga......i Domovinu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije