Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Predsjednica idući tjedan izmješta Ured u Karlovačku županiju

U privremenom Uredu predsjednica Grabar-Kitarović održat će sastanak s ministrom vanjskih poslova Alžirske Narodne Demokratske Republike Abdelkaderom Messahelom, koji se nalazi u službenom posjetu Hrvatskoj
23. ožujka 2018. u 14:20 3 komentara 219 prikaza
Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović će idući tjedan, od 26. do 28. ožujka, izmjestiti svoj Ured u Karlovačku županiju, što će biti četrnaesto izmještanje Ureda predsjednice izvan Zagreba.

Plenković Kitarović 'Prigodni razgovor' Predsjednica pozvala Putina, a Plenković tvrdi: To je dio dogovora

Iz Ureda je u petak priopćeno kako će program posjeta Karlovačkoj županiji predsjednica započeti u ponedjeljak u jutarnjim satima ispred zgrade županije, gdje će zajedno sa županom Damirom Jelićem i karlovačkim gradonačelnikom Damirom Mandićem nazočiti podizanju predsjedničke zastave.

Nakon obraćanja nazočnima, predsjednica će u Privremenom uredu u zgradi županije održati radne sastanke s predstavnicima županije, saborskim zastupnicima, gradonačelnicima i načelnicima, predstavnicima nacionalnih manjina, udrugama hrvatskih branitelja i predstavnicima Veleučilišta Karlovac, te s udrugama i pojedincima s područja Karlovačke županije.

U privremenom Uredu predsjednica Grabar-Kitarović održat će sastanak s ministrom vanjskih poslova Alžirske Narodne Demokratske Republike Abdelkaderom Messahelom, koji se nalazi u službenom posjetu Hrvatskoj.

Kolinda Grabar-Kitarović
1 / 6
Kolinda Grabar-Kitarović i Vladimir Putin

Istoga dana, predsjednica će posjetiti karlovačku Osnovnu školu "Dragojla Jarnević", gdje će u nastavku projekta "Hrvatska čita" zajedno s djecom čitati ulomke iz djela Ivane Brlić Mažuranić, a potom će posjetiti tvrtku HS Produkt.

Susretom s gospodarstvenicima Karlovačke županije predsjednica će započeti drugi dan boravka u Karlovačkoj županiji. Nakon susreta uslijedit će posjet predsjednice Republike i vrhovne zapovjednice Oružanih snaga RH Zapovjedništvu Hrvatske kopnene vojske u Karlovcu. U Gradu Slunju predsjednica će se susresti s građanima, nakon čega će posjetiti općine Rakovicu i Vojnić. U Rakovici će se, osim s predstavnicima općine, susresti i s turističkim djelatnicima županije, a u Vojniću s Hrvatima doseljenima iz Bosne i Hercegovine.

Posljednjeg dana boravka u Karlovačkoj županiji predsjednica će, osim susreta s učenicima i profesorima Gimnazije u Karlovcu, posjetiti općine Lasinja i Generalski Stol te gradove Ozalj, Dugu Resu i Ogulin. U Lasinji će posjetiti Pastoralni centar u župi "Sv. Antuna Padovanskog i BDM Kraljice mučenika", gdje će se sastati s predstavnicima općinske vlasti, svećenstvom i časnim sestrama "Kćeri Srca Isusova" te građanima. Nakon sastanka s predstavnicima gradske vlasti u Ozlju, predsjednica će posjetiti tvrtku Flammifer, u Dugoj Resi tvrtku Aquaestil Plus, a u Ogulinu tvrtku Bjelin.

Boravak u Karlovačkoj županiji predsjednica će završiti susretom s predstavnicima gradske vlasti Grada Ogulina i posjetom Ivaninoj kući bajke, kažu u Uredu predsjednice.

Kolinda Grabar-Kitarović i Vladimir Putin Čestitala mu Grabar-Kitarović razgovarala s Putinom i pozvala ga u Hrvatsku Južnoamerička turneja Susret predsjednice s guvernerom države São Paulo Geraldom Alckminom Kolinda Grabar-Kitarović Predsjednica u Argentini Jakovina: Izjava je skandalozna, Lučić: Nisu svi Hrvati u dijaspori ustaše
Masoni
U HRVATSKOJ VIŠE OD 10 LOŽA
Bandić zatajio prijam za masone: Ugostio tri masonske lože s područja bivše Jugoslavije
Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality