Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24. - 26. siječnja
Povratak na članak

Predsjednica izmješta svoj Ured u Krapinsko-zagorsku županiju

Kolinda Grabar-Kitarović između ostalog će posjetiti rodnu kuću prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana u Velikom Trgovišću

Komentari 39

Avatar juree
juree
17:24 23.01.2018.

Kolinda je baš kao tocka na i, pravi šlag na torti.... Jedinstven trenutak u hrvatskoj povijesti; sve se posložilo:............ Vicasta ekonomija,... smiješno pravosude..., lakrdijaški politicari,.... i budalasta predsjednica.

VL
Avatar moham
moham
17:38 23.01.2018.

sve što je Kolinda uradila u ove tri godine mandata je ili sramota ili politicka šteta hrvatima u hrvatskoj...Dobro je dok ne pocne pozirati u proizvodima tvornice trikotaže Galeb iz Omiša.

VL
Avatar Kamocemo_leo
Kamocemo_leo
18:31 23.01.2018.

..sjecate se kada je za vrijeme izbjeglicke krize pomocnica tajnice KGK otišlau madarsku i tamo ružno govorila o hrvatskoj vladi i ljigavo hvalila Orbana i njegovu žilet žicu!?......podvojena licnost. sve se to najzornije vidjelo kad je na sebe navukla vojnuu uniformu i sljem a ispod njega vire nakovrcane extenzije i false trepavice... u zescem je sukobu zenskih i muskih hormona... u sukobu interesa... u sukobu sa susjedima... u sukobu sa vladom... u sukobu sama sa sobom................Ocito se i srami svojih roditelja, tate partizana...

VL
DU
Deleted user
21:18 23.01.2018.

Molim lepo da lepa gospođa predsednica skokne i do nas ovde u Smederevo može i taj svoj ured da prenese a može i gospodin suprug da dođe pa da se lepo ugostimo.amin

VL
Avatar condomas
condomas
19:58 23.01.2018.

Kitarovic predsjednicku funkciju pomalo ali sigurno pretvara u potpunu lakrdiju....nitko je ne zove, nitko joj ne dolazi !!!..Ovo sto nam se nametnulo za predsjednicu, ovo je najgore sto nam se moglo dogoditi..Kada ce i otvorit ured za pusta obecanja?

VL
BU
Bubalamala
19:39 23.01.2018.

A šta da radi, u EU se više i ne usudi ima loša iskustva oni telefoniraju kad ona drži govor o važnim temama za Evropu i šire !

VL
Avatar moham
moham
17:38 23.01.2018.

definitivno dno dna.

VL
AN
antonelić
21:21 23.01.2018.

željno očekujemo slike iz krapinske špilje , sa našom kraljicom u prvom planu ... kako se kezi među prahrvatima ...nitko joj nije ravan , ima tako gust program da će jedva stići na utakmicu protiv francuske ... njeno navijanje razgaljuje dušu hrskom čoeku ... ona rješava sve probleme ( most za čiovo rješila tri puta , a još će jedanput , zagađenje u slav. brodu rješila dvaput , a još će jedanput , preselila se u visoku ulicu , uvela nas je u eru blagostanja kao što je obećala ... a vi orijunaši i berači boca patite i sačekajte da joj završe ispitni rokovi pa će i vama krenuti nabolje ...

VL
Avatar juree
juree
17:23 23.01.2018.

A što bi se drugo i moglo ocekivati ? Imaju pravo jer je Hrvatska prevarena i to zahvaljujuci njenoj "kuhinji" i njenim popmagacima. Zgazila je i ono malo demokracije koju smo imali. Otvorila je širom vrata fašistima i uštašama. .....Tko je glasao za tu predsjednicu?? Pa vec tada se govorilo i na ovim portalima što ce to ona uciniti i kako je došlo do toga da bude predsjednica. Prijetila je cak i državnim udarom ali svi su stajali skrštenih ruku a ona izjavljuje da se samo šalila

VL
NO
nogogaz
17:30 23.01.2018.

drugari(ce) posadimo cvijeće, kuda potpornici HDZ Kolide kreće... i nemojmo zaboravit na crveni tepih, kamere, fotoaparate..... ko je za kolindu. thompsona, jasenovac, ustaše... sigirno je pravi "domoljub"

VL
Avatar Kamocemo_leo
Kamocemo_leo
18:16 23.01.2018.

Sve je to goli karac Jakova,.... kad joj nece bit uruceno priznanje za postignuca u sukreiranju americke vanjske politike., ipak ,sad krecemo u blagostanje , postajemo najbogatija država medju bogatima ... hej švicarska , stižemo te !!!

VL
DH
dalibor.hren
15:01 25.01.2018.

Kad je već odlučila posjetiti jednu osnovnu školu, onda je trebala otići u OŠ Sveti Križ Začretje, prvu e-školu u KZŽ i jednu od samo 20 osnovnih i srednjih e-škola u Republici Hrvatskoj. Na ručku je bila u Klijeti Kozjak, samo 300 metara od spomenute škole. Očito s protokolom nešto ne štima!!!

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
17:53 23.01.2018.

naslov je trebao biti "krapinski pračovjek se vratio doma"...

VL
PR
prarvat
17:21 23.01.2018.

Ne kužim funkciju Predsjednika Republike. Zar nije to samo da se ljudi zaposle u Uredu i postave po vleposlanstvima?

VL
ST
Starigrad12
09:08 24.01.2018.

Kada netko vrijeda ispod svakog nivoa, to je stvar njegovog odgoja! Ali se cudim Vecernjem da dozvoljava takve komentare!!!!! Vrijedati predsjednicu ili bilo koga drugog na takav nacin .... Ne treba nista reci. Oni koji ne vole Hrvatsku i hrvatskoko cak ni ne trebaju povoda. Zao mi je sto ih tolika mrznja ipak kosta ;-)

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
17:05 23.01.2018.

Otkako sam ovdje, vrlo jasno vidim da Zagorci ne vole hrvatsku vlast i da ne žele vidjeti predsjednicu u svom kraju

VL
NV
NV
22:07 23.01.2018.

Lutajuća bruka Hr.

VL
ST
Starigrad12
08:53 24.01.2018.

Ne mogu se nacuditi zlobi i opakosti nekih komentara!!! Izmjestiti ured, valjda nesto znaci onima koji se razumiju u to. Ocito svi misle da razumiju. Zato smo je i izabrali i na srecu Hrvatske. Za razliku od prije. Zlobni neka puknu od zlobe!!

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
18:10 23.01.2018.

Bože naš Hrvatski najveća Ti hvala i slava što si nam poslao svoju izaslanicu , našu Vrhovnicu Madonu Kolindu BBh koja obilazi u žutim čimama Zengama, svojim putujućim predsjedničkim uredom Lijepu našu i stimulira domicilne dvonoge kopitare da učestvuju u procesu pretvaranja Lijepe naše u najnapredniju demokraciju na svijetu (nema na cijelom svijetu predsjednika države koji u konkretnom kontaktu sa dvonožnim kopitarima razrješava sve osobne i državne probleme).Kada naša spasiteljka okonča svoje hodočašće po svetoj hrvatskoj grudi, očekujem da će ova obuti žute Zenge i put pod noge u Aziju, medju žute Azijate i animirati Xipinga, Abea, Una i sve druge žute čelnike da obuju svoje podanike u žute Zenge i Slavonija se reindustrijalizirala. Domicilni vjerodomoljubni papkari si ne mogu predstaviti koliko papkarske kože treba za narudžbu od dvije milijarde pari Zengi čižama. Ako ne bude dovoljno slavonske papkarske kože, bit će i ostale bratske županije solidarne, a neovisna demokratska i prosperitetna država Hrvatska angažirat će sve svoje resurse za povećano deranje kože domicilnim papkarima.

VL
DU
Deleted user
18:26 23.01.2018.

Vidite neki dobivaju zabranu komentiranja ako uvrijedi npr. uvaženog komentara @kopera a recimo @juree vrijeđa istim rječima instituciju predsjednice i to je u redu .. normalno ako ti kao V.L. odgovara da se ona vređa kao i sve na braniku HR vrijednosti.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.