Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrh HDZ-a
Povratak na članak

Predsjednica je u kampanji za drugi mandat i to treba objaviti

Snaga njezinih kritika pala bi u svjetlu predizborne kampanje

Komentari 78

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
21:27 13.11.2017.

Poštovana gospođo Iva Puljić - Šego, kad bi ste Vi bili novinar analitičar, uvidjeli bi ste o čemu govori Predsjednica i na ovom mjestu bi osvanuo sasvim drugačiji članak, jer Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je na žalost prokleto u pravu. Očigledno Vama nije bitan sadržaj, jer Vaša uloga je očito biti destruktivan, navesti ljude na kriva razmišljanja.

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
21:21 13.11.2017.

Ipak bih rekao da su ljevicarske medije u kampanji protiv nase predsjednice od pola godine prije sto je izabrana, pa do dan danas. Svaki drugi kandidat bi im odgovarao, samo ne plemenita, odvazna, inteligentna i domoljubna osoba kao nasa predsjednica. Samo njoj nemogu nista osim jadnih insinuacija zbog slavlja rodjendana u nazocnosti Mamica. Niti jedan politicar nije tako voljen od hrvatskih gradjana unatoc pljuvanja i ocrnjavanja “nasih“ medija. A voljena je jer se osjeti i njezina ljubav prema narodu, svakom pojedinacnom covjeku i nasoj domovini. A sada pljujte jugoljevicari i prekodrinski trolovi.

VL
Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
21:44 13.11.2017.

KGK ostaje dva mandata uz podrsku Plenkovica i HDZa , pravi izvor iz vrha HDZa.

VL
MA
Marko1337
22:36 13.11.2017.

Imamo li bolji izbor od Kolinde i Plenkovića ? Na žalost bojna komunističke zločinačke partije uz ogromnu podršku medija provodi poznate taktike iz totalitarizma, 'podijeli pa vladaj ! '

VL
PP
plavac plavi
01:16 14.11.2017.

Udbo_Iva na zadatku stvaranja razdora Predsjednica-Vlada(HDZ)! Past će dobra pinka!!

VL
ŠT
ŠtoReći
21:41 13.11.2017.

Molim vas možete li uz neotvoreni članak napisati ime autora?

VL
BR
brojevi
23:51 13.11.2017.

Kakvu svrhu ima predsjednik države ako služi samo interesima svoje matične stranke? Vidjeli smo efekte selektivnih stavova Josipovića koji je svojom retorikom o "ustaškim zmijama" i drugim biserima teško uvrijedio dobar dio građana koji nikad nisu dobili satisfakciju za poginule članove svojih obitelji nakom WWII i time produbio ionako teške podjele. KGK kao vrsna diplomatkinja, bez dlake na jeziku, visokih moralnih načela treba ukazivati i ukazuje na sve negativnosti u našem društvu bez obzira sa koje strane dolazile. Time pomaže i imageu HDZ-u kao stranci koja ne robuje uskostranačkoj stezi i Vladi u korekciji svojih gospodarsko-političkih agendi.

VL
DD
ddh
23:39 13.11.2017.

Dva sana nakon sto oporbi i medijima nije uspjelo rusenje Vlade, crvena Puljiska opet spletkari i podmece. Ta, ne novinarka, nego baba je jednostavno dosadna i u njezinoj mrznji prema Predsjednici i HD-u i u zelji da napakosti HDZ-u i Predsjednici napravila bi sve sto moze i nemoze. Zato i izmislja i laze, spletkari i konstruira. Bilo bi joj bolje da ide u Sloveniju brati hmelja, ali prvo nakon tromjesecne obuke. Ta spletkarusa je sramota cak i za sramotne komunisticke medije u Hrvatskoj.

VL
DU
Deleted user
21:55 13.11.2017.

Nije ona u nikakvoj kampanji. Radi se jednostavno o normalnoj reakciji na lošu situaciju u zemlji. Za godinu i pol dana kad stvarno bude u kampanji, ljudi će je pitati što je učinila. Ona će s punim pravom moći rećii da je učinila maximum.

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
22:42 13.11.2017.

Tacno tako ljerka.

VL
AL
Alkana
23:51 13.11.2017.

Predsjednica je potpuno u pravu i nije bila uopće prekritična prema vladi. Plenkoviću bi bilo bolje da s njom surađuje, a Jandroković - njegovo mišljenje nitko ne shvaća ozbiljno. HDZ treba iskoristiti takvu priliku i podržati ovako dobru i sposobnuu osobu kao što je Grabar-Kitarović za kandidata za predsjenicu.

VL
Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
21:11 13.11.2017.

Iva se prebacuje na stranu HDZ-a? Zna se?

VL
Avatar MK
MK
11:03 14.11.2017.

Čuju li Jandroković i Plenković što govore Akrap i Šterc, odnosno shvačaju li oni to? Treba napraviti „Program“ koji nadilazi sva ministarstva...

VL
TV
tv5378
22:28 13.11.2017.

S Plenkijem ili bez njega Predsjednica ce dobiti na sljedecim izborima.

VL
Avatar Devin
Devin
05:37 14.11.2017.

Ovo ce sad mnogi shvatiti kao obranu predsjednice, Kolinde, plavuse,,,,,,, kako god ju zvali, ali svak ima pravo na svoje misljenje i stav. Budimo realni. Moze ona biti nekom draga nekom mrska, ali budimo realni. Ja ne znam tko ce se u buducnosti kandidirati na predsjednickim izborima, ali po iskustvima sa dosadasnjim predsjednicima od Stipe (znate vec kojeg) Ive, predsjednickim kandidatima na izborima na kojima je pobjedila KGK i prije Ivo i Stipe, i po ljudskim i profesionalnim kvalitetama svih postojecih politicara u Hrvatskoj zar mislite da je netko drugi na njenom mjestu, da bi taj ili ta bili bolji ili puno bolji od nje?

VL
BE
beitsche
21:27 13.11.2017.

Pametna zena kojoj ljigavci nemogu solit pamet.zato im i smeta..Plenki ce otici istom brzinom kojom je i stigao..

VL
Avatar tiselmilanvukovic
tiselmilanvukovic
09:08 14.11.2017.

Rusija nam nudi financijsku pomoć. nudi nam tržište, nudi nam političku pomoć u odnosima sa Srbijom.Nude nam debelu mrkvu ne tražeći za uzvrat puno.Što nam EU daje - packe i izrabljivanje.Kojim pravom Plenković može opstruirati takvu ponudu.Naš prvenstveni cilj jee sređivanje Srpsko - Bosansko - Hrvatskih odnosa.Rusi nam mogu omogućiti povrat Sirijskih naftnih polja. Rusija je konkurentno tržište za naše proizvode. itd..itd. Za Rusiju je K.G.Kitarović cijenjen politički partne.Našu pozitivnu vanjsku politiku vode predsjednicea Kitarović i genar Krstićević.Plenković je blefer bez kreacije.Da li bi njega na razgovor primili Kineski. Američi i Ruski predsjednici.

VL
EN
englezac
00:48 14.11.2017.

Sva aktivnost joj se svela na polaganje vijenaca,dodjele nagrada,te suradnje sa Buljevim "MOST"-om,koji se cude suradnji Pupovca i Plenkovica ,a da nisu bili oporba Vladi ,vec suradjivali ne bi Plenkovicu trebao Pupovac.Isto vrjedi i za Brunu,Hasanbegovica i Glasnovica koji glasuju ili bjeze od glasanja kad je potrebno dati potporu Vladi ,a onda se cude sto je Plenkovic uzeo Pupovca,nije ga Plenkovic uzeo nego ste mu ga vi dali,samo to Bruna i njezini ne razumiju.

VL
DU
Deleted user
21:20 13.11.2017.

Predsjednica svojim djelima pokazuje da joj je stalo do dobrobiti hrvatskog covjeka,,sto se za HDZ-e ne moze reci. Iz tog politickog taloga jos bi izdvojio ministra Krsticevica,koji je puno ucinio na jacanju hrvatske vojske.Obicni puk to itekako zapaza i cijeni.

VL
SV
svojaja
22:49 13.11.2017.

Ovdje se vodi rat oko naftno-plinskog biznisa, Kolinda lobira za americke, a anemicni za EU kompanije. Oni su i jedni i drugi izdajnici Hrvatske drzave i naroda i rade samo i iskljucivo za svoje gospodare i za svoje osobne interese i fotelje. Puk je preglup i namjerno zaglupljen da bi razumio bilo sto oko krupnog biznisa, puku se bace koscine oko ustasa i partizana da se kolje, dok mafija iza kulisa opljacaka sto se jos opljackati dade.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.