Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak HDZ-a u Zadru

'Predsjednica je brend u svijetu. Stranci znaju reći: Bio sam u zemlji Kolinde Grabar-Kitarović'

Kolinda Grabar-KItarović u Zadru
Foto: HDZ
1/7
17.10.2019.
u 22:35

Predsjednik  ŽO HDZ-a Božidar Kalmeta je istaknuo da je Zadar bio i ostao utvrda HDZ-a, u kojoj je ta stranka uvijek pobjeđivala.

Predsjednica Republike i kandidatkinja HDZ-a za novi mandat Kolinda Grabar-Kitarović održala je u četvrtak navečer u Zadru radni sastanak sa Županijskim odborom HDZ-a u proširenom sastavu te ponovila da će njezina politika i dalje biti politika nacionalnog zajedništva.

Kako je priopćeno iz HDZ-a, često prekidana snažnim pljeskom i ovacijama Kolinda Grabar-Kitarović  je u obraćanju na pripremnom sastanku za nadolazeće predsjedničke izbore na kojem su sudjelovali i predstavnici temeljnih ogranaka HDZ- Zadarske županije, naglasila da će njezina politika i dalje biti politika nacionalnog zajedništva.

"To je politika Franje Tuđmana, politika okupljanja svih kojima je Domovina na srcu. Vjerujući u snagu Hrvatske i hrvatskih ljudi, pokazali smo da možemo mijenjati stvari nabolje. To ćemo, zajedno, činiti i ubuduće, u novome petogodišnjem mandatu! Radila sam na dobrobit svih građana, nikad pritom ne zaboravljajući, poput nekih, na Hrvate izvan RH, na naše sunarodnjake u BiH, rekla je Grabar- Kitarović. 

Foto: HDZ

"HDZ je bio moj izbor od početka, moja prva i jedina stranka. Jer je HDZ, predvođen prvim predsjednikom i utemeljiteljem suvremene hrvatske države dr. Tuđmanom, u najtežim trenucima imao i snage i srca i mudrosti i ljude da Hrvatsku povede na put neovisnosti i odvede je u slobodu, rekla je. 

Dodala kako su novi izazovi nastaviti s ekonomskim postignućima, osigurati hrvatskim ljudima još bolji život, a ispraviti nepravde koje još nisu ispravljene. I u tome ćemo uspjeti. Zato što vjerujemo u Hrvatsku, zaključila je.

Predsjednik  ŽO HDZ-a Božidar Kalmeta je istaknuo da je Zadar bio i ostao utvrda HDZ-a, u kojoj je ta stranka uvijek pobjeđivala. Tako će biti i na ovim izborima, rekao je. "Predsjednica je danas brend u svijetu. Stranci znaju reći: Bio sam u Hrvatskoj, u zemlji Kolinde Grabar-Kitarović! Što bismo mi dali da imamo takvu predsjednicu", rekao je Kalmeta. Kako je ocijenio, ona je svojom inicijativom Triju mora, svojim kontaktima s Trumpom i Putinom, najmoćnijim ljudima svijeta, pridonijela snažnome međunarodnom pozicioniranju Hrvatske.

- Naš vanjskopolitički utjecaj nikada nije bio jači. Kolinda Grabar-Kitarović najbolja je kandidatkinja - i zato će pobijediti! A HDZ će biti uz nju na tome pobjedničkom putu, poručio je Kalmeta i zaključio kako članice i članovi HDZ jedva čekaju početak kampanje.

Kolinda Grabar-KItarović u Zadru
1/7

Komentara 25

DU
Deleted user
23:11 17.10.2019.

Imamo našu predsjednicu Republike Hrvatske, gospođu Kolindu Grabar-Kitarović koja osvaja i drugi mandat. Imamo u konkurenciji i neke politički dokazane elementarne nepogode ali i nekoliko eksperimentalnih likova koji se sve više pokazuju kao "korisne bud le" nekih mračnih pozadina. Iz što mračnije pozadine dolaze to se jače pokušaju prikazati kao "svijetle točkice".

Avatar Narod
Narod
10:17 18.10.2019.

Kolida je brend u kulturnom svijetu bez balkanskee nekulture. Postoji gomila videa na YouTube na engleskom i drugim jezicima , po nekoliko milijuna pregleda, samo pohvale i bez kritika. Kopirajte ovo - google - YouTube skoro 3 milijuna pregleda ,, usporedite s balkanom : Croatian president in Russia for World Cup match

PR
Princeza
23:21 17.10.2019.

Tako je. Lijepa nasa predsjednica odlicno predstavlja nasu Hrvatsku u svijetu. Zivjela nam. Idemo po novi mandat kraljice Hrvatska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije