Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGLEDNICI U VIP LOŽI

Predsjednica Grabar-Kitarović u rukometnom dresu navija za Čilića, stigao i Plenković

kolinda
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/9
27.11.2016.
u 14:59

Na meč Marina Čilića i Juana Martina del Potra predsjednica Grabar-Kitarović stigla je u navijačkom dresu hrvatske rukometne reprezentacije

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović velika je ljubiteljica u hrvatski sport. Naša predsjednice uvijek bodri hrvatske sportaše, a ne propušta ni finale Davis Cupa u zagrebačkoj Areni.

Bodrila je hrvatske tenisače u subotu, a nije propustila ni završni dan finala. Na meč Marina Čilića i Juana Martina del Potra predsjednica Grabar-Kitarović stigla je u navijačkom dresu hrvatske rukometne reprezentacije i predvodila navijanje u VIP loži u društvu brojnih političara i uglednika.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U ložu je u nedjelju stigao i premijer Andrej Plenković, kao i potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova Davor Ivo davor Stier, ministar državne imovine Goran Marić, premijerov šef kabineta Davor Božinović, Gordan Jandroković i drugi.

Dramatičnu završnicu nije propustio ni veliki zaljubljenik u tenis ministar financija Zdravko Marić, koji i sam voli zaigrati bijeli sport.

Komentara 38

NE
Nemesis100
15:22 27.11.2016.

Mozda ce Srbima biti sporan i dres koji nosi...

Avatar nula
nula
15:28 27.11.2016.

A gdje je Pernar ? A Cacic opet spava ...

BA
baranjac9
15:50 27.11.2016.

srbi opet na aparatima,Kolinda u dresu svoje(i moje)reprezentacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije