Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNICA RH
Povratak na članak

Grabar-Kitarović otkrila: 'Put je bio, apsolutno, službeni. To je bio radni posjet SAD-u'

"Svrha mojeg puta je bila iskoristiti sva ona poznanstva koje sam stekla kroz godine rada, kako u Americi, tako i u međunarodnoj diplomaciji, kako bih s njima porazgovarala upravo o tome što možemo očekivati, ali prije svega pozicionirala Hrvatsku kao lidera"

Komentari 157

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
19:05 11.01.2017.

lijevoj ekipi koja galami i brine o proracunskom novcu ni to nece biti dovoljno...bitno da je milanovic onomad obavio posao kad je sa sinom i dva kofera putovao citaj odmarao amerikom i ugovarao poslove sa silicijskim gigantima...evo fali nam visokoobrazovane radne snage...

VL
CA
carlo20
19:08 11.01.2017.

Stvarno je nevjerojatna mržnja ljevičarskih medija i dežurnih ljevičarskih komentatora koji su trenutno totalno izgubljeni jer se ne mogu odlučiti jesu li za Pernara, Markovinu ili će ostati odani Bernardiću. Uglavnom, predsjednicu podržava većina Hrvata, jedan njezin status na fejsu pokupi više lajkova nego netko pročita hejterske članke na račun predsjednice na kriminalnom index-u. Predsjednica će 2020. uvjerljivo pobijediti na izborima jer vi ljevičari u prosjeku imate 60+ godina i izumirete. Ne gubi sdp bez veze izbore. Iz godine u godinu vas je sve manje ljevičari. Ne pomaže ljevičari ni vaš index ni spam i komentiranje po portalima jer nemate utjecaja na nikoga, nedavni izbori su vam dokaz za to.

VL
Avatar Pitman
Pitman
19:12 11.01.2017.

Nismo ni mislili da je bilo drugačije draga naša predjsednice, već su to oni mrzitelji svega hrvatskoga, pa i samog imena našeg. Neka psi laju i dalje, Hrvatska živi vječno!

VL
KL
kliker24
19:14 11.01.2017.

Jadna zemlja koja ima ovakve medije pune sramog etiketiranja, nepoštovanja institucija ..i huškanja , bljak . Svaka čast ženi, ima ne samo pameti nego i hrabotsti .

VL
MO
mobitel20
19:19 11.01.2017.

Bravo Kolinda ! Samo, "gazenje glave jugonacionalisticke zmije" treba provoditi cijela Drzava. Pocevsi od nekih komentatora s ovog portala, pa zavrsno sa DORHom koji neprovodjenjem zakona i Ustava de facto pomaze agresore.

VL
PI
pinkec
19:27 11.01.2017.

Opet dolazimo do nezaobilaznog zaključka: Nema Kroacije bez Lustracije!

VL
DU
Deleted user
19:22 11.01.2017.

Gospodin Dujmović će ugostiti predsjednicu u HRT emisiji "Iza zavjese", a neće HRT objaviti intervju...

VL
NE
Nenadjebivi
19:33 11.01.2017.

Osim naravno raznih tzv.ljevičara u nas koji ne podnose našu predsjednicu i još nisu prebolili poraz dragog im Ive Jusipovića te čekaju kao zapeta puška ne bi li je na neki način diskreditirali putem svojih medija , neki poput Dragee Zvonimira Carlosa Vjerana Jovana Pilsela ne mogu pritom ni sakriti osobnu mržnju do te mjere da je otvoreno vrijeđaju i nazivaju imenima koje ovdje ne mogu ni napisati jer će mi izbrisati komentar dakle osim tih postoje i ozbiljni politički razlozi odnosno struje i vjetrovi sa bliskog nam istoka kojima ne odgovara približavanje Hrvatske novoj američkoj administraciji na čelu sa Trumpom jer to ugrožava njihove ciljeve i interese.

VL
BL
bellator luminis
19:31 11.01.2017.

Hajde Kolinda bar nešto radi i ruku na srce kompetentnija je od svojih predhodnika u svakom pogledu. Zanima me što novinari lijeve orijentacije misle o neradnicima i sdp-a, naprimjer o Milanoviću?! Čovjek uopće ne dolazi na svoje radno mjesto (i nije jedini)a bere plaćicu i sve benificije, nije vam dovoljno zanimljivo?? Kolindi i općenito desničarima tražite dlaku u jajetu(lovite ih na svaku krivu riječ i pravite afere)a neradnicima i ljevim kriminalcima se uopće ne bavite, ne smijete ili??

VL
BA
bakulušić
19:44 11.01.2017.

Gospođo Predsjednice, drugi put na vrijeme obavijestite medije i (ne)vladine udruge civilnog društva jer oni moraju znati kamo Vi idete, što nosite, s kim se družite, o čemu pričate...oni sve moraju znati. Ne izlažite se riziku da oni moraju zvati Europu i ostali slobodnomisleći dio svijeta i da plačnim glasom govore kako ih ne poštujete i ne uvažavate. Sada ste dobili minus a jedinicu ćete dobiti ako saznaju da ste bili u Trumpovoj blizini. Pažljivo s njima!

VL
ER
EroK
19:44 11.01.2017.

Ovi negativni i mrziteljski komentari, pravi su dokaz za najbolji predsjednički rad nakon Prvog Predsjednika!

VL
BE
berasv
19:49 11.01.2017.

samo gledajte veceras pravu hrtv

VL
SX
sudbina x
20:02 11.01.2017.

Nisu samo ljevičari ti koji pljuju po svemu što radi Predsjednica i Vlada. Treba konačno jasno reći da su to i hrvatski Srbi koji nikako ne mogu Hrvatsku prihvatiti kao svoju zemlju i uvijek svaki dobar pokušaj miniraju. Zato podržavam tajnost njezina putovanja jer takvima nije dala mogućnost da miniraju njezine radne sastanke....

VL
BI
bikica7
19:44 11.01.2017.

Večernji,najprije odobrite komentar a onda ga ne objavite.Zašto dvostruka mjerila?

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
19:54 11.01.2017.

Zamislite koliko mi sramotimo svoju zemlju, predsjednica republike išla u posjet americi i mi dignemo toliku buku oko toga. Pa mi sami svoje ljude prijavljujemo kako su vikali nekakve zabranjene pozdrave na stadionu, iako to nigdje nema zakonom izrečeno. Jednostavno se sramotimo pred čitavim svijetom. Zemlje koje su povijesno, kulturno i etički milijun svjetlosnih godina iza nas, njihov narod njih štiti i sve najbolje govore, pogledajte situaciju u njemačkoj npr, kad pitate prolaznika na ulici oni sve najbolje o angeli merkel, iako to možda privatno ni ne misle. To je dokaz koliko smo mi zaostali u sferi domoljublja

VL
BR
brojevi
20:42 11.01.2017.

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa, Odbor za etiku znanosti...dobro su potegli ovih dana. Umjesto poštenog i korisnog rada postali su instrument politike znanih interesnih grupa za ucjenu i pritisak na legitimna tijela Republike i njihove predstavnike. Vladajućoj garnituri savjetujem da se ozbiljno pozabavi ovom političkom i obavještajnom hobotnicom jer debelo narušava svekoliko ustrojstvo države.

VL
DH
dalibor.hren
19:23 11.01.2017.

Koli, ljepoto, doći ćeš i k meni, službeno, 2018.

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
20:40 11.01.2017.

Iako ne plaćam pretplatu ipak ću pogledati taj šou u nadi da će precednica objasniti za svaki dan svog boravka sa kim se srela, naročito me interesira tko ju je primio za staru i novu godinu....

VL
Avatar ciklama
ciklama
20:50 11.01.2017.

hahahahaha.. za naivce.

VL
RZ
Rocky.Zg
20:53 11.01.2017.

Trebamo još povećati poreze u RH .Ovoj će cijeli proračun biti malo za njene privatne gušte, putovanja i žderanje. Da se mene pita , ja bih podignuo pdv na 35%.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.