Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Annegret Kramp-Karrenbauer
Povratak na članak

Nasljednica Angele Merkel odustaje i povlači se s čela CDU-a

Prema medijskim izvješćima, njemačka kancelarka Angela Merkel iz te stranke želi da AKK, kako je Nijemci zovu, ostane ministrica obrane.

Komentari 2

IT
I-To
10:40 10.02.2020.

Totalni raspad Politički i društveni svako protiv svakoga a na tome je Gosp.Merkl radila godinama i sada je na cilju da će ona odustati od nove kandidature nebi rekao.Laž naroda će se nastaviti i dalje samo jedan važan primjer govoree da su oni vele sila a da bili su na drugom mjestu a sada na devetom a govore i pišu kako su u plusu ko nikada kako to može biti treba ju se pitati a sve su zadnjih 30 god.zapustili da bi to sve popravili treba im najmanje 2 biliona € a tih nemaju .A svima onima konji su ovisni od njihove industrije će doživjeti veliki fijasko.

VL
Avatar Trica
Trica
10:29 10.02.2020.

Bog na nebu, Angela na zemlji:))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.