Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan Državnosti

Predsjednica: budućnost Hrvatske je u našim rukama i našim srcima

Foto: Edina Zuko/PIXSELL/Ilustracija
24.06.2018.
u 22:18

Kolinda Grabar-Kitarović je u čestitki pozvala sve da budu ponosni na svoje uspjehe tijekom proteklih dvadeset sedam godina državne neovisnosti

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović čestitala je svim Hrvaticama i Hrvatima i svim hrvatskim državljankama i državljanima u domovini i diljem svijeta Dan državnosti Republike Hrvatske, a u čestitki istaknula je kako je budućnost Hrvatske u našim rukama i našim srcima.

"Proslavljajući Dan državnosti, dan kada je odlukom Hrvatskoga sabora proglašena suverena i samostalna Republika Hrvatska, sjećamo se sa zahvalnošću naših branitelja, prvoga predsjednika dr. Franje Tudjmana i svih koji su dali doprinos stvaranju neovisne hrvatske države", istaknula je predsjednica Grabar-Kitarović.

Predsjednica je u čestitki pozvala sve da budu ponosni na svoje uspjehe tijekom proteklih dvadeset sedam godina državne neovisnosti, uspjehe koje iz dana u dan iznimnim rezultatima potvrđuju naši znanstvenici, sportaši, učenici, studenti, inovatori, poduzetnici i drugi građani, pronoseći ime naše države diljem svijeta

"Neka nam današnji dan bude poticaj da ustrajemo u izgradnji takve Hrvatske koja će svim svojim državljanima biti prostor sigurnosti, mira, napretka i dobra. Budućnost Hrvatske u našim je rukama i u našim srcima!", poručila je predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović.

Komentara 39

AN
antonelić
22:32 24.06.2018.

na našu žalost precjednice , naša je budućnost u tvojim rukama ... sačekati ćemo još samo da ti završe ispitni rokovi ! ...

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
23:03 24.06.2018.

buducnost hrvatske ne postoji. dokle god su politicari hijene...

VI
virtual1
22:39 24.06.2018.

jadni mi sa zemljom u tvojim (čitaj Američkim) rukama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije