Naslovnica Vijesti Hrvatska

Predrag Matić komentirao izbor Milijana Brkića za ministra branitelja

– Čestitam mu, želim mu sve najbolje, iskreno. Želim mu da se što prije uhvati posla – rekao je Predrag Matić.
22. veljače 2016. u 19:12 111 komentara 32000 prikaza
Predrag Matić
Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Prvi potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko objavio je da glavnog tajnika HDZ-a Milijana Brkića predlažu za ministra branitelja. 

Za komentar smo zamolili bivšeg ministra Predraga Matića, iz redova SDP-a. 

– Čestitam mu, želim mu sve najbolje, iskreno. Želim mu da se što prije uhvati posla, Ministarstvo već kasni, a projekti poput Memorijalnog centra Vukovar ne rade zbog šlamperaja ove Vlade, zbog čega trpe djeca. Bit ću korektna, ali žestoka oporba, pohvalit ću svaki njegov dobar potez i s oštrinom pratiti svaku pogrešku. No, svakako ću s posebnom pažnjom pratiti hoće li ostvariti ono što su braniteljima iz HDZ-a obećavali u predizbornoj kampanji. Ja ću ga iz saborske klupe na to stalno podsjećati – kazao je o Milijanu Brkiću bivši ministar Matić.

>>'Odlučili smo danas da ćemo Milijana Brkića predložiti za ministra branitelja'

>>'Domoljubna koalicija šalje poruku braniteljima da odabire najboljeg iz svojih redova'

Elipso

 • Avatar Chupacabra
  Chupacabra:

  Matiću, zdraaaaavooooo,... Bojane, zdraaaaavooooo....

 • Fake:

  Iako si bio omražen i prije sa punim pravom dok si bio ministar branitelja bez branitelja ovo sada što čujemo u Bujici a podastrijeto sa dokumentima je točka na i.Ti si stvarno zadnji koji bi trebao nešto komentirati.Mene bi bilo ... prikaži još! sram.Busovača,zdravooooooo,kako bi rekao tvoj kompanjon Boki.I da,baš je bilo dobro slušati branitelje Vukovara koji kažu da te i ne poznaju.Pogotovo ona priča sa tenkovima.

 • Avatar banovina
  banovina:

  Zoki je ionako na rubu, nakon ovoga, hehe, i još ako ga Komadina podere.. smijeh od naše politike, ljudi, sve ovo uzimajte s humorom..