Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sakrio drogu

Splitski zatvorenik se predozirao?

Foto: Screenshot/GoogleMaps
28.10.2017.
u 13:25

Stariji punoljetnik je u posljednjih petnaestak dana u dva navrata imao doticaj s drogom

Zatvorenik splitskog zatvora na Dračevcu pronađen je u subotu ujutro tijekom kontrole ćelija bez svijesti zbog čega je kolima Hitne medicinske pomoći prebačen u splitsku bolnicu gdje je zadržan na liječenju, a neslužbeno se doznaje da se sumnja na predoziranje narkoticima.

Službenu potvrdu informacije u subotu ujutro nije bilo moguće dobiti u Ministarstvu uprave, kao ni u splitskom zatvoru, no kako Hina doznaje, stariji punoljetnik je u posljednjih petnaestak dana u dva navrata imao doticaj s drogom u zatvoru koja mu je, u prvom slučaju, pronađena nakon posjete i to skrivena u tamponu, a u drugom slučaju uspješno ju je sakrio od zatvorskih čuvara te je upotrijebio predoziravši se.

Komentara 1

IB
istina_boli
07:29 29.10.2017.

A, sto tu budaletinu ne ostavite na miru da crkne i prestane vise da zivi o trosku poreznih obveznika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije