Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Predozirao se u komuni Cenacolo

Hitna pomoc
Arhivska fotografija
01.01.2010.
u 11:38

Obdukcijom je utvrđeno kako je 27-godišnji zagrepčanin umro uslijed akutne intoksikacija opojnim sredstvima. Liječio se od ovisnosti u zajednici Cenacolo pored Biograda.

BIOGRAD - U Dom zdravlja u Biogradu jučer u 8.30 sati dovezeno je mrtvo tijelo 27-godišnjaka iz Zagreba i to iz zajednice Cenacolo u Jankolovici, komune smještene u tome mjestu pokraj Biograda.

Obdukcijom je utvrđeno kako je najvjerojatniji uzrok smrti toga mladića akutna intoksikacija opojnim sredstvima. O ovom događaju policija će podnijeti izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru.

 

Komentara 4

Avatar Jana
Jana
12:23 01.01.2010.

Zajednice za odvikavanje kao Cenacolo pa i druge nisu zatvori . Vrata su im otvorena. Naravno da se pazi da droga ne uđe i pri izlasku da nisu sami ali nitko ne može spriječitri i zabraniti 100% nekome da see uništi. Nažalost niti jedna zajednica nemože spasiti sve one koji uđu. Ona im pomogne i uči ih životu ali ovisnici trebaju imati želju da se spase.

TH
Thunder
14:17 01.01.2010.

Evo s obzirom da znam više o ovome slučaju onda moram malo ispraviti novinare jer poprilično šturo pišu... Ovaj dečko se predozirao putem do komune, nakon što je bio par dana kod kuće. U komunu su ga dovezli u svijesnom stanju i stavili na spavanje a umro je tokom noći. U jutro su ga pronašli mrtvog. Dakle, ne treba kriviti voditelje komune jer nije se predozirao u komuni ...

CE
cericzel
11:55 01.01.2010.

\"Voditelji\" tih komuna, ako ne možete spriječiti da makar tamo nema droge, onda bolje odmah vrata zatvorite. Ti ljudi su došli tamo zato jer si ne mogu sami pomoći. Od kud u komuni droga?????????!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije