Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MORAMO POMOĆI'

Predivan potez slovenskog poduzetnika: Odlučio sam obnoviti most koji se urušio u poplavi

Dr. Matic Tasič - župan Občine Prevalje/Facebook
08.08.2023.
u 18:13

Slovenski poduzetnik najavio je kako bi most od lješnjaka mogao biti gotov do kraja dana, a bit će dug 22 i širok 2,5 metara

Nakon velike poplave koja je odnijela više života u Sloveniji stigla je i jedna prekrasna priča koja je odjeknula zemljom. Naime, jedan poduzetnik odlučio je sam postaviti novi novi most preko Meže u Prevalju, nedaleko od granice s Austrijom. 

Most se nije u potpunosti urušio, prenosi N1, no njime nije sigurno prijeći. Poduzetnik Ambrož Duler zato je odlučio priskočiti u pomoć i igraditi novi pješački most koji će biti dug 22 metra i širok 2,5 metra. 

>> VIDEO Užasni prizori iz susjedstva: Poplava u Sloveniji 'pojela' je kuću

- Ostali smo bez mosta, moramo pomoći - kazao je. Prvi dijelovi već su postavljeni, a do večeri bi novi most od lješnjaka mogao biti dovršen. 

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 1

KO
kostanj
09:36 09.08.2023.

"Leški most" iz originalnog članka nije most od lješnjaka - to je most koji vodi u naselje Leš. Baš me zanima kako je autor članka zamislio most os lješnjaka - ja bih radije komad torte ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije