Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BIOGRADU

Pred policijom prešao autom u suprotni trak, bježao, odbio test na droge…

Oznake hrvatske policije
Ivo Cagalj/PIXSELL
17.01.2022.
u 16:09

Po završetku postupanja, zbog počinjenih prekršaja 21-godišnji vozač je uz Optužni prijedlog prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru

Sinoć, oko 22.30 sati policijski službenici Policijske postaje Biograd zatekli su u počinjenju prekršaja u prometu 21-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Upravljajući osobnim vozilom marke Peugeot, zadarskih registarskih oznaka, na D-08 u Biogradu prešao je vozilom preko neisprekidane uzdužne crte na suprotnu stranu prometnice pred policijskom ophodnjom. Vozač se pri tome oglušio na svjetlosne i zvučne znakove za zaustavljanje policijskih službenika i nastavio vožnju prema središtu Biograda, te je ubrzo zaustavljen u Ulici fra Lina Pedišića.

Vozač je osim navedenih prekršaja, vozilom upravljao prije stjecanje prava na upravljanje te je priveden na postupanje u Policijsku postaju Biograd gdje je odbio test na droge.

Po završetku postupanja, zbog počinjenih prekršaja 21-godišnji vozač je uz Optužni prijedlog prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

>> VIDEO Srpska policija stalno zaprima dojave o Mateju Perišu: 'Napravili su pravu pomutnju'

Komentara 1

Avatar barba_barba
barba_barba
11:46 19.01.2022.

kundaj u Šveckoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije