Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas U VEČERNJEM
Povratak na članak

Pred Plenkovićem tri scenarija

Političkim udarima sada će biti izložen premijer Plenković koji je, jasno je svakome tko poznaje političke procese, apsolutno bio upućen u postupke Martine Dalić

Komentari 9

RI
rimac444
23:20 14.05.2018.

Plenkoviću vidi što nam čini ranjena ugrožena gamad titovih zločinac i njihovih sljedbenika. Jedina i njavažnija stvar koju trebate provesti ti i predsjednica jeste lustracija. Ili mi ili oni !!!

VL
IT
I-To
07:43 15.05.2018.

Plenkovića smo se nadali ništa nije napravio bori se samo za svoju fotelju kao i svi od kraja rata do danas.

VL
ST
stefj
06:45 15.05.2018.

Tri scenarija pred Plenkovićem? Mislim da je sada ostalo biti ili ne biti, a ne nekakav izbor... Ili će vlada povući jake poteze i napraviti protržišne reforme ili propadamo dalje. Ako napravi protržišne reforme, državna i javna služba, kao niti politika mu to nikada neće oprostiti, te će opet morati otići. Ako ne napravi, Bugarska nas prestiže kroz godinu dana i onda smo zadnji u EU po apsolutno svemu... Tako da će vjerojatno i dalje nastaviti jačati državni i javni sektor, te sve više interesnih grupa pokušati kupiti novcem iz proračuna. To će nas sve više voditi prema Grčkom ili nekom sličnom scenariju... U svakom slučaju, pokazalo se da ništa od Plenkovića, nema niti snage, niti volje napraviti potrebne promjene. Jedino gdje se potrudio je Istanbulska konvencija i to samo radi osobne promidžbe pred EK, ništa drugo. Čak nije imao snage niti smanjiti parafisklane namete i tu su lobiji prejaki...

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:02 15.05.2018.

plenki će ignorirati sve napade na sebe, uskoro slijedi neki novi projekt, i sve ovo pada u zaborav. plenkovič je igrač većeg kalibra nego ijedan do sada, a ostatak naše političke scene su sami bernardići, djeca iz vrtića. eto vam mosta, mutili sa todorićem direktno, sad bi bili čisti. cilj je ostvaren, sačuvana radna mjesta, firma ostaje, i cijeli lanac ide dalje. alternativa je bila propast i povlačenje za sobom ostalih, to bi valjda oporba voljela, ne... sumnji je uvije k bilo i njih nije moguće izbjeći. a kako bi vi izveli ovu operaciju spašavanja maltene cijelog hrvatskog gospodarstva, a da se politički ne izložite? sdp bi morao šutjeti godinama. predstečajne su nešto strašno, a o njima ni riječi više nema, a kolku su štetu za državni proračun napravile?! kolko radnih mjesta spašeno? ništa. to je korupcija i zločin, koji će opet ostati nekažnjen.

VL
DU
Deleted user
09:57 15.05.2018.

Tja, kaj se more. Njegova banskodvorska elscelencija Plenki Andrjuša, ako se želi održati na čelu Vlade, mora hitno naći novi politički gromobran umjesto Dalićke. A tko bi bio njezin idealan nasljadnik ako ne vrhunski stručnjak i dokazani poštenjak (uh, uh, skoro sam dodao i pravi komunista) Vrdoljak Ivek, koji je već svim nevjernim Tomama dokazao kako se uspješno vodi hrvatsko gospodarstvo. Dakle, kakav Čorić Tomek, kakvi bakračI! Vrdoljak Ivek naš je idol. Mašala.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
08:41 15.05.2018.

Podrška Istanbulskoj konvenciji Greviju i Plenkoviću

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.