Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Pravosudni policajac koji se propucao na sudu u Rijeci zasad stabilno

Ravnatelj riječkog Kliničkog bolničkog centra Davor Štimac rekao je da je 42-godišnji muškarac primljen u bolnicu nakon nesretnog događaja. Odmah po dolasku u bolnicu primljen je u brzu obradu, operiran je, a operacija traje oko četiri sata
12. studenoga 2019. u 20:20 9 komentara 2841 prikaza
Pravosudni policajac propucao se na Županijskom sudu
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/4

Pravosudni policajac, koji se u utorak na porti Županijskoga suda u Rijeci slučajno ranio vatrenim oružjem i zadobio prostrijelnu ranu mozga i lubanje zasada je stabilno, a u riječkoj bolnici se čini sve kako bi se oporavio, rečeno je večeras u bolnici tijekom posjeta ministra pravosuđa Dražena Bošnjakovića.

Policija Udaljen iz službe Policajac kolegi ukrao mobitel u postaji, a zatim mu kod kuće našli nedozvoljeno oružje

Liječnik Kazimir Juričić s Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje izvijestio je oko 18,30 sati da je bolesnik još uvijek na operaciji. Za sada je u stabilnom stanju i činimo sve da se oporavi, rekao je.

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković zahvalio je liječnicima, svom osoblju i ravnatelju, koji čine sve moguće kako bi se sanirala ozljeda. "Radi se o našem pravosudnom policajcu, koji je kod nas u sustavu. Potreseni smo svi kada smo čuli jednu takvu vijest. U ovom trenutku je najvažnije pokušati napraviti sve da se sačuva život. Ovdje sam vrlo siguran da se radi po najvišim standardima,  dobio sam takva uvjeravanja i s te strane sam malo mirniji," rekao je Bošnjaković.

Na novinarsko pitanje o istrazi i dosad utvrđenim činjenicama o tom nesretnom slučaju, ministar je rekao da zasad nema nikakvo detaljno izvješće te da mu je u ovom trenutku najvažniji čovjek.

Ilustracija NEVJEROJATNO Policajac istraživao krađu pa organizirao da se žrtvi krađe ukrade 3000 eura!?

Odgovorio je i da ne zna sve činjenice i kako to da je metak uopće bio u cijevi te ponovio da je najvažnije sačuvati život čovjeka. Važan je čovjek, a poslije ćemo raspravljati o detaljima, naglasio je. Na upit ima li svjedoka događaja, rekao je da misli da svjedoci postoje.

Odgovarajući na pitanje je li se nesreća mogla izbjeći drugačijom organizacijom posla, ministar je rekao da mu je u ovom trenutku nemoguće govoriti o tome  što bi bilo kad bi bilo, je li ovako ili onako.

"O tome ćemo razgovarati poslije, kada dobijemo relevantno izvješće, kada dobijemo sve činjenice na stol, onda ćemo ćemo zapravo vidjeti što je tu bilo", istaknuo je ministar.

Brod Galeb Rijeka Najpovoljniju ponudu za obnovu broda Galeb dao kraljevički Dalmont

Ravnatelj riječkog Kliničkog bolničkog centra Davor Štimac rekao je da je 42-godišnji muškarac primljen u bolnicu nakon nesretnog događaja. Odmah po dolasku u bolnicu primljen je u brzu obradu, operiran je, a operacija traje oko četiri sata.

Rekao je kako se radi o prostrijelnoj rani mozga i lubanje te da se nada da će sve biti dobro i kako će se bolesnik uspjeti izvući iz sadašnje siuacije.

Na porti Županijskoga suda u Rijeci u utorak se pravosudni policajac slučajno ranio vatrenim oružjem, izvijestila je popodne ravnateljica sudske uprave tog suda Gledis Pirić. Nesreća se dogodila oko 13,30 sati, a teško ranjeni pravosudni policajac prevezen je u KBC na hitnu operaciju.

Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici
Nema predaje
Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici: Radila sam kao BioManijak