Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Policajac istraživao krađu pa organizirao da se žrtvi krađe ukrade 3000 eura!?

Ilustracija
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
06.11.2019.
u 12:26

Policajac je informaciju da muškarac u skrovištu u kupaonici skriva 3000 eura podijelio s prijateljem, a on je potom angažirao dvojicu muškaraca za provalu

Nakon što je 26. lipnja protiv više osoba pokrenuta istraga zbog sumnje  da su se udružili radi počinjenja krađa, sada je istraga proširena na još četiri osobe, a jedna od njih je policajac.

Njega se sumnjiči za zloporabu položaja i ovlasti  i to zato što je  isplanirao kako da okrade čovjeka koji je policiji prijavio krađu!?  Sumnja se da je taj policajac, inače zaposlen u policijskoj postaji Čakovec, od rujna do 9. listopada istraživao tešku krađu, koja je počinjena 2015. u Pavlovcu.

Tom prigodom je utvrdio da oštećeni stanuje sam, ali i da u skrovištu u kupaonici skriva 3000 eura.

Tu je informaciju podijelio sa svojim kompanjonom, koji je pak angažirao dvojicu  muškaraca za provalu u spomenutu kuću. Provala je počinjena iste noći, a 3000 eura koji su ukradeni, policajac je podijelio  trojkom koja je sada s njim osumnjičena.

Ključne riječi

Komentara 1

BL
blekpanther
12:53 06.11.2019.

Nije moguce da se to desava u resoru ministarstva ciji je( sef) ministar na izborima dobio 800 glasova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije