Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVAKO VIŠE NE IDE

Pravosudna policija prosvjeduje

Pravosudna policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
13.06.2019.
u 07:00

O uvjetima u kakvim rade te s čim se sve u svom poslu svakodnevno susreću, pravosudni su policajci, u više navrata upozoravali i Ministarstvo pravosuđa i Upravu za zatvorski sustav te su sada odlučili i javno progovoriti

Ovako više ne ide” egida je pod kojom će se 14. lipnja u 15.30 sati pred zagrebačkim zatvorom u Remetincu održati desetominutni prosvjed upozorenja koji organiziraju pravosudni policajci Zatvora u Zagrebu zajedno s pravosudnim policajcima drugih kaznenih, priopćeno je iz Sindikata pravosudne policije Hrvatske.

Prosvjedom SSPH želi upozoriti na teške uvjete kojima rade pravosudni policajci. Iz SPPH ističu da pravosudni policajci žele raditi u normalnim uvjetima i za plaću s kojom će moći normalno živjeti, žele biti sigurni na svom radnom mjestu, te ići u mirovinu kao i svi drugi koji pravo na mirovinu ostvaruju po posebnim uvjetima.

O tome u kakvim uvjetima rade te s čim se sve u svom poslu svakodnevno susreću, pravosudni su policajci, kažu u SSPH, u više navrata upozoravali i Ministarstvo pravosuđa i Upravu za zatvorski sustav te su sada odlučili i javno progovoriti.

Davor Božinović i Robert Kohorst na primopredaji opreme za spašavanje

Komentara 3

DU
Deleted user
09:01 13.06.2019.

Kakve veze ima Božinović sa Pravosudnom Policijom.

MM
Marko_Maras
12:16 13.06.2019.

Kad su se prijavljivali za posao u pravosudnoj policiji, nitko im nije rekao da u zatvorima ima zločestih ljudi. Mislili su da će samo privoditi bakice zbog prodaje maslinovog ulja.

Avatar 2222
2222
07:38 13.06.2019.

Ministra Bozinovic zamjenite i stavite covjeka sa postenje i postivanjem zakona.Bozinovic radi po tudjim porukama a to je problem nema obracuna sa izgrednicima ,velika je to duznost i mora imati cvrstu ruku da se i obave reforme u tom ministarstvu,, oni koji ne prihvacaju reforme moraju zavrsiti sa radom u drzavnom poslu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije