Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poglavlje 23

Pravosuđu zadano odraditi obveze u roku kraćem od zadanog

poglavlje 23
Petar Glebov/Pixsell
11.04.2011.
u 18:39

Moramo pokazati učinkovitost sudova u imenovanju novih sudaca i odvjetnika, a to je posao Državnog sudbenog vijeća i Državnog odvjetničkog vijeća, kazao je ministar Bošnjaković

U Vladi je održan sastanak o izvršavanju aktivnosti vezanih za ispunjavanje mjerila za zatvaranje Poglavlja 23 – Pravosuđe i temeljna prava.

Nakon sastanka ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković izjavio je kako je napravljen velik dio posla te da se rad nastavlja u svim segmentima iako ima još dosta aktivnosti koje su zacrtane.

- Moramo pokazati učinkovitost sudova u imenovanju novih sudaca i odvjetnika, a to je posao Državnog sudbenog vijeća i Državnog odvjetničkog vijeća - rekao je Bošnjaković te dodao kako je u prvom tromjesečju od ukupno 84000 neriješenih civilnih predmeta starijih od tri godine riješeno 14000.

Zaključak je sastanka da se sve odvija prema planu, zadovoljstvo je izrazila i premijerka Jadranka Kosor te je zadano odraditi obveze u roku kraćem od zadanog.

Komentara 39

DU
Deleted user
13:27 12.04.2011.

HDZ SMRDI !!!

Avatar ludi kekec
ludi kekec
18:51 11.04.2011.

blago nama - sve se odvija prema planu... barem tako tvrdi Glupa Bijela Kokoš

OB
-obrisani-
14:12 12.04.2011.

Ovdje u Hrvatskoj HDZ može lagati narod ali neče lažima uspjet prevarit EU!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije