Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAŽIVANJE
Povratak na članak

Građani ne vjeruju hrvatskom pravosuđu

Čak 93 posto ispitanika misli kako su neki građani pred zakonom povlašteni, a da su svi jednaki misli samo 4 posto ispitanika. Ne zna njih 3 posto.

Komentari 9

DU
Deleted user
22:21 17.07.2017.

cijeli pravosudni sustav postoji radi sirotinje, kokosara i stoke sitnog zuba......

VL
PU
Pukovnik
21:56 17.07.2017.

Vjerovati hrvatskom pravosudu jer isto kao vjerovati da je svijet tabla. Sessa nije ni izabran a "zna se" da je ga Todoric kupio. Davorin Mlakar uzeo mito od Hypo banke a Ingrid pobjegla sa mjesta sudara kojeg je i skrivila (oboje suci!). A takvih kao navedeno u Hrvstskoj ima na tisuce.

VL
KA
Kaubojdzimi
21:04 17.07.2017.

ljudi moji dodjite u sloveniju paar Cete vidjeti Kakao se Timo sudi obicnom gradzaninu se odma dokaze krivica a lopovima Koje sieden u politici i u Industrie, nemogu nikako dokazati krivicu! kam recimo Jankovicu, Bavaria, Zigaretten, i komplette Vlada Na celu Sa Cerarom.

VL
MI
midea
21:56 17.07.2017.

Ali isti takav postotak i dalje glasa SDPHDZ i ostali sateliti , u njihovim glavama nešto ozbiljno nije u redu !

VL
GO
goran2hr
08:31 18.07.2017.

Sve to počinje od mantre kako nam je potrebna stabilnost (vlade, sudaca, pravobranitelja...). Rado bi da se hrvatske vlade destabiliziraju obaveznim referendumima, za sve iole važnije stvari.Destabilizirao bi i suce - tako da ih biraju građani na određeni rok, a slično i šefove lokalnih policija (da i mi biramo svog sheriff-a) itd.

VL
DU
Deleted user
07:08 18.07.2017.

Zar stvarno?!

VL
RA
Rad
08:07 18.07.2017.

Primjećujem kod svojih poznatih da s prijezirom gledaju na cijelo pravosuđe, prijezir prema odvjetnicima i sucima. Smatraju ih nevjerojatno sporim i nesposobnima za promjene koje su nužne da bi pravosuđe profunkcioniralo kako bi trebalo, brzo, oštro, bez odgađanja procesa i donošenja presude i njeno provođenje. Trenutno procesi predugo traju, suci rade minimalno, a zakoni su takvi da kriminalne radnje prolaze s preblagim ili nikakvim kaznama, čime se šalje kriva poruka društvu.

VL
CE
centirion
08:58 18.07.2017.

Da hrvatsko pravosuđe funkcionira pošteno,onda horvatinčić,sanader,pašalić,mamić,bandić,andabak,da ne nabrajam ostale lopine,nebi disali i hodali slobodno okolo! Ljudima nije jasno! Hrvatska je njihova

VL
DU
Deleted user
10:46 18.07.2017.

Negativno mišljenje o radu sudova i sudaca ima najmanje 50% sudionika u sudovanju i to pretežno oni koji izgube spor. Takvi su mi najbolji kada kažu da je suprotna strana potplatila odvjetnika. Nije ga potplatila, nego platila da zastupa njene interese. Volio bih znati gdje prava Pravda spava da ju idem pogledati. Kada se nekome tko nabije na mobitelu na pretplatu nenormalni dug izda ovrha na plaću sudovi sudovi su korumpirani. Užas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.